Петришин підіграв Продану чи Продан використав Петришина? (ОНОВЛЕНО об11.12)

Петришин підіграв Продану чи Продан використав Петришина? (ОНОВЛЕНО об11.12)

27.09.2017, 10:06

26 вересня за пропозицією 21-го депутата зареєстровано та оприлюднено проект рішення про обрання секретаря Чернівецької міської ради VIІ скликання. 

Про це на своїй у Фейсбук написав депутат міськради від "Рідного міста" Володимир Бешлей. 

У проекті, фото якого депутат також оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі, вказане прізвище кандидата. Це Василь Продан, голова фракції "Рідне місто" у міській раді. 

 В організаційному відділі міськради molbuk.ua підтвердили, що В.Бешлей дійсно заніс такий папір 26 вересня. Однак з одним лише підписом – самого Бешлея. Підпису жодного іншого депутата під документом не було.

Чи буде це питання розглядатися на сесії міськради, запланованій на 28 вересня, залежить від міського голови та депутатів.

Бешлей пропонує Продана у секретарі Чернівецької міської ради

За кілька годин до публікації повідомлення депутата Бешлея повідомлення про майже зібрані голоси на посаду секретаря за свою кандидатуру оприлюднив також депутат Ярослав Петришин. 

Водночас сам Василь Продан пояснив, що "депутати Рідного Міста не погодили кандидатуру Петришина, а поставили свій підпис за те, щоб це питання могло розглядатись на сесії міської ради. І тільки вже при розгляді цього питання на сесії депутати будуть приймати рішення, кого саме підтримати на посаду секретаря".

Світлина від BukNews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петришин зібрав підписи за себе на посаду секретаря Чернівецької міської ради

Нагадаємо, "на початку вересня Василь Продан стверджував, що підписи за секретаря вже зібрані. 

В той же час голова фракції БПП "Солідарність" у Ратуші, Василь Максимюк у програмі "Суть Речей" стверджував, що зараз їхня фракція не голосувала за жодну кандидатуру, в тому числі і за Василя Продана. 

Джерело: http://acc.cv.ua/ та molbuk.ua 

1