Петришин першим оприлюднив 25 підписів на свою підтримку, як секретаря міської ради, а Продан показав їх тільки Каспруку

Петришин першим оприлюднив 25 підписів на свою підтримку, як секретаря міської ради, а Продан показав їх тільки Каспруку

28.09.2017, 17:41

Депутат Чернівецької міськради від фракції "Народний контроль" Ярослав Петришин оприлюднив подання із підписами депутатів на підтримку його кандидатури на посаду секретаря міської ради.

Зокрема, він опублікував на своїй ФБ-сторінці список із 25-ма підписами депутатів на підтримку його кандидатури.

- Ще раз про секретаріаду. На даний момент зібрано 25 підписів для висування Ярослава Петришина  на посаду секретаря Чернівецької міської ради. Підготовлено проект рішення.

- Після сесії звернуся до юридичного управління за роз'ясненнями - як публікувати рішення так, щоб міський голова не давав команду зняти його з оприлюднення на сайті міськради, адже сьогодні виявилося, що міський голова за своїм бажанням дозволяє собі знімати з сайту раніше опубліковані проекти рішень, - повідомив Ярослав Петришин. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каспруку що Продан, що дідько лисий (+40 сесія Чернівецької міської ради 28.09.2017р. Наживо)

Водночас, як повідомили працівники оргвідділу та відділу комп’ютерно-технічного забезпечення Чернівецької міськради, депутат Чернівецької міської ради Ярослав Петришин не надав до оргвідділу мерії проект рішення про обрання себе секретарем міськради, а також подання із підписами депутатів на підтримку своєї кандидатури.

Зокрема, на запитання, чому на сайті Чернівецької міськради досі відсутній проект рішення про обрання Ярослава Петришина секретарем, у мерії відповіли, що станом на 18.00 депутат не надав необхідні для реєстрації проекту рішення документи, - пише molbuk.ua.

Світлина від Yaroslav Petryshyn.

 

Світлина від Yaroslav Petryshyn.

Світлина від Yaroslav Petryshyn.

 

Водночас депутат Чернівецької міськради Василь Продан надав міському голові Олексію Каспруку подання із підписами депутатів міськради на підтримку своєї кандидатури на посаду секретаря ради.

Як повідомляє molbuk.ua, це сталося сьогодні на черговій сесії міськради.

Зокрема, під час свого виступу депутат "Рідного міста" Володимир Бешлей звинуватив Каспрука у тому, що посадовець дав вказівку працівникам міської ради видалити проект рішення про обрання секретаря міськради із офіційного сайту мерії.

На це Олексій Каспрук повідомив, що цей проект рішення був зареєстрований з порушеннями, у зв’язку з тим, що до міськради не надійшло подання з 21-м підписом депутатів на підтримку кандидатури на посаду секретаря міськради.

Пізніше депутат Василь Продан також звинуватив Каспрука у тому, що за його вказівкою згаданий проект рішення був видалений.

Каспрук у свою чергу закликав депутата надати список із підписами обранців, які підтримують кандидатуру Василя Продана на посаду секретаря міськради.

Спочатку Продан відмовлявся показати цей список, проте згодом він піднявся зі свого робочого місця і надав документ в руки Олексію Каспруку. Він закликав міського голову опублікувати проект рішення щодо обрання секретаря міськради на сайті мерії.

Всю цю дискусію мер підсумував емоційною промовою. Цитата http://acc.cv.ua/:  "Тепер розглянемо, внесемо... Але можна задати тупе питання, якого дідька лисого, ви збираєте підписи під зверненням до міського голови, якщо я не мав бачити цю бумагу? Якого хр...на ви збирали підписи в листі до мене, якщо я не мав його бачити?" - сказав міський голова і оголосив перерву на 15 хвилин. 

 Нагадаємо, раніше депутат Володимир Бешлей зареєстрував проект рішення про обрання секретарем міськради Василя Продана.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Молодець Ярослав!

avatar

Іван

28 вересня 2017 17:20

Если Ярослав реально станет секретарём горсовета, город только выиграет. Человек, который сумел потроить бизнес с нуля поможет Каспруку развивать город

avatar

Христина

28 вересня 2017 18:58

Мені не треба секретаря ні Петришина, ні Продана.

Я газдуватиму сам

avatar

Пельмень

28 вересня 2017 19:01