Петр Гасюк попал в аварию: больше всего пострадало лицо — на нем многочисленные порезы

Петр Гасюк попал в аварию: больше всего пострадало лицо — на нем многочисленные порезы

04.09.2011, 18:45

У Вінницькій області сталося ДТП за участю народного депутата Петра Гасюка. Аварія сталася в селі Кожухов Літинського району Вінницької області в суботу, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу МНС.

Водій мікроавтобуса "Mercedes-Benz Sprinter" виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з легковим автомобілем "Skoda Octavia", яким керував Гасюк.

Гасюк в стані середнього ступеня тяжкості госпіталізований в обласну лікарню ім. Н. І. Пирогова міста Вінниці.

За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування.

Гасюк є членом депутатської групи "Реформи заради майбутнього" в парламенті. Був обраний за списком БЮТ.

Водночас лідер фракції "Реформи заради майбутнього" Ігор Рибаков повідомив, що стан Гасюка стабільний і він скоро приступить до роботи.

"Сьогодні вранці я провів з Петром Петровичем телефонну розмову, поспілкувався з лікарями, які проводять його лікування, і можу стверджувати, що стан нашого колеги стабільний", - йдеться в коментарі Рибакова, переданому "Українській правді".

"Ми тримаємо ситуацію під контролем, але вже зараз з упевненістю можу стверджувати, що найближчим часом Петро Петрович приступить до роботи", - зазначив він.

Как рассказал "Ъ" главный врач областной больницы Александр Жупанов, переломов у депутата не обнаружено, больше всего пострадало лицо — на нем многочисленные порезы. "Сразу после того, как карета "скорой помощи" привезла господина Гасюка в больницу, ему наложили швы",— сообщил господин Жупанов. Он отметил, что врачи разрешили перевезти депутата на лечение в Киев.



КОМЕНТАРІ (1)

А звідки взялося у вуйка пЕТРА "лицо"? Унього ж фізіономія.

avatar

Ivan

07 вересня 2011 12:13