Максим Бурбак домігся звільнення екс-регіонала Петра Брижака

Максим Бурбак домігся звільнення екс-регіонала Петра Брижака

02.09.2015, 20:30

Сьогодні, 02.09.15 р., в Сторожинецькому лісовому коледжі пройшла педагогічна нарада, на якій був зачитаний наказ Міністра освіти та науки України Сергія Квіта від 1 вересня 2015 року, згідно якого Петра Брижака було звільнено з посади виконуючого обов’язки директора Сторожинецького лісового коледжу.

 Зважаючи на громадське збурення, яке викликало призначення т.в.о. директора Сторожинецького лісового коледжу Петра Брижака, народний депутат України Максим Бурбак звернувся до Міністра освіти та науки України Сергія Квіта з відповідним роз'ясненням. 

Наслідком депутатського звернення став наказ Міністра освіти та науки України Сергія Квіта від 1 вересня 2015 року, згідно якого Петра Брижака було звільнено з посади виконуючого обов’язки директора Сторожинецького лісового коледжу.

Довідково

Активісти вказували, що керівником Сторожинецького лісового коледжу став депутат районної ради (від Партії регіонів), колишній голова райради (за квотою Партії регіонів), колишній керівник районного виборчого штабу кандидата в президенти В.Януковича, колишній голова райдержадміністрації, колишній член медведчуківської СДПУ(о), колишній чиновник при всіх попередніх владах Петро Брижак.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Ти бурбак яке ти маєш право лізти в в наш дім і учити як нам жити це що бидло тут що ти рішаєш все за нас.Прочитай уважно дай людям спокійно жити такі як ти зі своїм головним фронтовиком пінялм людям ціни на все і люди незнають як дальше жити.Ти сволота прожий не ці пенсії і зарплати бо ви суки дальше обкрадаєте народ і ти наволоч прийшов до нас керувати.Наведіть порядок у себе в Чернівцях а ми без вас знаєм що нам робити без таких сраних депутатів.Ти поняв муділа і щоб тобою ту і близько не смерділо

avatar

Bendera

02 вересня 2015 18:17

А ви дорогенькі BukNews давайте достовірну інформацію і не перекручуйте з шила на мотовило говоріть правду а не покривайте цих холуїв бо люди поки що вам вірять.

avatar

Bendera

02 вересня 2015 18:34

avatar

сторожинець до бандери

02 вересня 2015 18:41

З цими покидьками все зрозуміло - іх душить заздрість, що люди когось по справжньому поважають. Тому ці криси моні, долбакі і аналогічні потвори, які нищать державу і обдирають людей, збились у антинародну фронтову зграю і поки вершать свої чорні справи. Але дуже скоро ім прийдеться поїдати одне одного, щоб вимолити прощення за свої злодійські справи. 

avatar

ДІСТАЛО !!!

02 вересня 2015 19:00

Ніюя не зрозуміло, сайти тріщать від помиїв на Мунтяна і Коломійця, які провели акцію з активістами проти призначення в.о. екс - регіонала директором коледжу, а тут на тобі.... бурбак домігся.  Чергова клоунада  депутата чи що це таке?

avatar

Знак питання?

03 вересня 2015 14:24

Повний піар Бурбаа на Буковині ,яки шкодить йому самому!!!!!!!!!!!!

avatar

03 вересня 2015 22:01

Просто міністр освіти має безграмотну команду або його підставили.

Відповідно ч. 2 ст. 15 до Закону України "Про вищу освіту", засновник/власник має право, крім іншого, тільки звільнити керівника навчального закладу та зобовязаний укласти контракт з вибраним керівником. І тільки, якщо це новостворений навчальний заклад то міністр мав право призначити виконувача отовязки керівника цього закладу (ч. 4 ст. 42 ЗУ "Про вищу освіту"). Таке призначення суперечить чинному законодавству, тому міністр передумав. Можливо і є корупційна складова у цьому призначенні.

avatar

Michael

05 вересня 2015 14:27