Перший заряд оптимізму від Луценка

Перший заряд оптимізму від Луценка

15.04.2013, 18:53

Політик Юрій Луценко, який сьогодні відкрив свій аккаунт (http://www.facebook.com/LlutsenkoYuri) у соціальній мережі Facebook, звернувся до українців через відео звернення (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jVNTm_0Cps4 ), назвавши перші три основні завдання для себе і для кожного.

З нашої країни виїхали мільйони людей, а ще більше мріють з неї втекти. Адже нинішня українська держава стала головною загрозою для кожного українця.

Я відчуваю своєю місією повернути Україні надію, разом з вами написати нову візію української держави, в якій за щастя народитися, комфортно жити і за яку за необхідності варто віддати життя.

Другим своїм завданням я бачу спільні зусилля по висунуненню єдиного кандидата від української опозиції на президентських виборах 2015 року.

Я думаю, що не помилюся – це єдиний варіант для перемоги над нинішнім режимом. Причому зробити це потрібно ще цього року.

Я буду робити все, щоб так і сталося. При потребі закрию всіх кандидатів в кімнату, аж поки з неї не піде білий дим, і ми не дізнаємося єдиного кандидата, який переможе Януковича.

Третім своїм завданням я бачу, маючи план нової Третьої республіки, маючи єдиного кандидата в президенти, підняти мільйони людей на досягнення перемоги.

Я думаю, що головне - об'єднати зусилля не тільки партій, а й українського суспільства.

Бо тільки колосальна потуга реєстрового українського опозиційного козацтва з загальним посполитим зрушенням, як це було у 2004 році, здатна викрутити цю владу з зайнятих ними владних кабінетів.

Я буду робити все, що знаю, що вмію і в що вірю, щоб так і сталося…

Взагалі, найбільше, що я хотів би привнести в українську політику – це оптимізм, віру у свої сили.

Я знаю, що коли об’єднуються небайдужі люди, які думають не про гроші чи посади, а про країну, то те, що ще вчора здавалося фантастикою – стає реальністю.

Мій аккаунт у Facebook, моя електронна пошта [email protected] саме для того, щоб такі люди об'єдналися.

http://www.nso.org.ua/ua/news/11177

1