Перша тушка у 'Свободі'?

Перша тушка у "Свободі"?

27.04.2013, 02:57

Бо натяки на Кличка, посилання на чартерні авіарейси та лексуси виглядають як проста відмазка...

Керівник фракції ВО "Свобода" в Чернівецькій облраді заявив, що йому нема чого робити поруч з людьми, "які їздять на "лексусах", літають чартерами за 30 тисяч євро". Про це йдеться у заяві лідера буковинської "Свободи" Назара Горука, розміщеній на його сторінці у Facebook.

"Через незрозумілі амбіції деяких людей, я не хочу бути учасником перетворення Буковинської "Свободи" на маргінес Буковинської політики", - зазначив Горук.

"Скажу словами Юрія Луценко, які мені дуже сподобались: "Не маю права бути використаним ворогами, нерозумними або пристосуванцями" (читайте між рядків)" ,- додав екс-лідер буковинської "Свободи".

"Мій вихід зі "Свободи" – це сигнал не тільки для лідерів "Свободи", а й опозиції в цілому… Можливо, не можна блокувати трибуну майже до кінця, щоб розпустити Верховну Раду, а потім з того ні сього розблоковувати її і давати можливість Партії регіонів далі знущатися з українського народу", - зазначив Горук.

За його словами, дехто спекулював, мовляв, Горука не було на мітингу опозиції "Вставай, Україно!", не було на сцені з лідерами. "Я на мітингу був, але серед людей, на сцену я не пішов свідомо! Мені немає чого там робити на сцені з деякими людьми, які приїздять на "лексусах" за сотні тисяч доларів з десятками охоронців, та прилітають чартерами за 30 тисяч євро, тоді коли мій народ голодує, виє і стогне та не має можливості елементарно, по-людськи, нагодувати свою родину, обстежити своє здоров’я, і нормально жити", - підкреслив політик.

При цьому Горук зазначив, що він був, є і буде в опозиції до Партії регіонів, комуністів і влади" та не збирається критикувати "Свободу" чи її лідерів. "Я готовий співпрацювати і допомагати їй, у мене немає жодного конфлікту з Олегом Тягнибоком, його як людину я поважаю і добровільно склав повноваження керівника місцевої "Свободи", - запевнив Горук і заявив, що готовий скласти повноваження депутата Чернівецької облради.

Разом з тим він закликав однопартійців виходити зі "Свободи", але лише в тому разі, коли її лідери не проведуть докорінних змін. "Зробити все, щоб ВО "Свобода" отримала тотальну владу на Буковині і разом з вами почала "докорінні зміни".

"Якщо ви побачите, що її лідери не роблять цього, а думають тільки про себе – тоді виходьте", - зазначив Горук.

Як відомо, раніше в ЗМІ повідомлялося, що на акцію опозиції "Вставай, Україно!" в Івано-Франківську лідер УДАРу Віталій Кличко прилетів чартерним рейсом на літаку Premier, вартість перельоту сягнула 30 тисяч євро. Лідери опозиційних сил Олег Тягнибок та Арсеній Яценюк на мітинги на Західній Україні добиралися на автомобілях.

Джерело: http://newsru.ua/ukraine/26apr2013/tushkov.html

1


КОМЕНТАРІ (12)

Цей Бютівський сайт замахав. Горук же ж сказав, що він член фракції Свобода і готовий скласти депутатський мандпат.

avatar

Юрій Чорней

26 квітня 2013 21:03

При цьому Горук зазначив, що він був, є і буде в опозиції до Партії регіонів, комуністів і влади" та не збирається критикувати "Свободу" чи її лідерів. "Я готовий співпрацювати і допомагати їй, у мене немає жодного конфлікту з Олегом Тягнибоком, його як людину я поважаю і добровільно склав повноваження керівника місцевої "Свободи", - запевнив Горук і заявив, що готовий скласти повноваження депутата Чернівецької облради.

avatar

Пролупіть очі маніпулятори

26 квітня 2013 21:05

Та це сайт банди Каспрука -Бурбака.

avatar

Воронцов

26 квітня 2013 21:06

Помоєму тушкований цей сайт і ті хто такі заголовки дає.

avatar

Аароновіч

26 квітня 2013 21:09

Після такої заяви Горука стаю його прихильником. А цей сайт викреслюю з моїх обовязкових для перегляду.

avatar

Антон, Троя

26 квітня 2013 21:23

Давно пора цього афериста Горука було вигнати з Свободи. Він тільки те і робив, шукав грошей! У всіх хукав економічної вигоди особисто. Має шалену жажду наживи)! Почав заздрити своїм босам в шикарному житі і пішов! Хай йде. Він вже політичний тр..п!
А сайт дуже хороший! Просто правда очі Горуку колилить, це інше!!!

avatar

колега

26 квітня 2013 21:32

avatar

Misha Shmorgun

26 квітня 2013 21:55

Почитав фейсбук. В основному  Горуку аплодують, а тут знаходиться крейзі хаус і пише "У всіх хукав економічної вигоди". А може це цей "колега" почуяв що без Горука зможе шури-мури крутити?

avatar

Так з боку

26 квітня 2013 22:03

щось не розумію, а що Горук - священа корова? Це звичайний бик! Як хтось вийшов з фракції опозиції в ВР, зразу тушка, в міській раді, тушка, і т.д., а Горук хто - не тушка? Це самий натуральний ТУШКАН!

avatar

Анна Герман)

26 квітня 2013 22:16

Так, Горуку опладують! Опладують колеги по партії яких він достав наглісттю! Аплодують опоненти, яких він достав постійним пошуком грошей! Аплодують колеги, які не будуть слухати його "брєд". Браво, дякую що позбулися такого персонажа.

avatar

Не з боку

26 квітня 2013 22:21

Горук молодець. Правильно зробив. Вони дурять народ, а народ страждає. Чому? Бо дурний. А свободівців шкода, бо їх ідейних використовують.

avatar

1

26 квітня 2013 23:08

Редакція відверто маніпулює інформацією! Це просто сором! Після цього переконуємось якими насправді брехунами і маніпуляторами є так звані "опозиціонери". Зайвий раз переконуюсь, що їм нема віри. Повага Назару. Ви б на його крок не наважились.

avatar

Вадим Слюсаренко

29 квітня 2013 13:13