Перша сесія міської ради Хотинської ОТГ ухвалила перші рішення

Перша сесія міської ради Хотинської ОТГ ухвалила перші рішення

05.01.2019, 12:41

Перша сесія – перші рішення

Перша сесія міської ради Хотинської ОТГ відбулася сьогодні, 4 січня. Спочатку результати виборів та обраних депутатів і керівника громади оголосила голова міської виборчої комісії Наталія Галіщук. Нагадаємо, міським головою обрано Миколу Головльова. Його першим заступником за результатами голосування депутатів на першій сесії обрано Володимира Сторчака, а секретарем міськради – Романа Савіцького, котрі до цього працювали на цих посадах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представників УКРОПу обрано секретарями у половині новообраних рад об'єднаних громад

Сільські ради Анадол, Данківців та Ворничан тепер буде реорганізовано шляхом приєднання до Хотинської міської ради ОТГ. До проведення виборів старост сіл керівники (котрі очолювали ці села до об'єднання) будуть виконувати обов'язки старост, тобто колишні сільські голови поки що – в.о. старост.

Новообраних депутатів та міського голову привітала депутат обласної ради Любов Годнюк, побажала їм плідної і згуртованої праці на благо громади, не зважаючи на те, які політичні сили вони представляють. "На вас покладена велика відповідальність, адже виборці через рік захочуть побачити зміни на краще у своїх населених пунктах і спитають, що зроблено", – зазначила Л. Годнюк. Вона також вручила грамоти обласної ради за багаторічну працю в органах місцевого самоврядування колишньому секретарю міськради М. Лютій, депутату М. Гарячому та міському голові М. Головльову.

Крім того, на першій сесії було утворено виконавчий комітет у складі 18 чоловік (до якого увійшли представники міста та усіх сіл Хотинської ОТГ, фахівці з різних галузей), сформовано постійні комісії міської ради, затверджено їх персональний склад.

1