Перпенидикуляр Михайлішина, або кого і чому заставить витирати пил Забродський

Перпенидикуляр Михайлішина, або кого і чому заставить витирати пил Забродський

10.11.2012, 14:17

 

1


КОМЕНТАРІ (10)

Олена Росиньска, хватит писать заказную чушь.

avatar

Никита М.

10 листопада 2012 11:15

А очко то іграє тепер у декого...

avatar

10 листопада 2012 15:28

100%. Перепуганный Прокопьев заказал себе статейку в газете. :) Ерунда,что эта бестолочь чуть кинотеатр не разорила - главное пыли побольше поднять. Авось пронесет. ))

Вообще надо на конкурс не допускать людей без киношного образования (таких как прокопьев) .Только специалист с соответствующим образованием сможет поднять "Черновцы"

avatar

2-му

10 листопада 2012 20:24

avatar

Сергій Воронцов

11 листопада 2012 09:21

"Не можете подорбать кадры ?" - смогут и подберут.

avatar

Сергею Воронцову

11 листопада 2012 12:17

avatar

Сергій Воронцов

11 листопада 2012 13:09

Секргію, ну а сам ти власну логіку розумієш? Кажеш, чиновників, відповідальних за неналежний стан, у якому опинився кінотеатр, вздрючити треба?! Так от, Прокоп"єва і вздрючили! І правильно зпробили. Не можна так з комунальним підприємством. А щодо Забродського - логіка теж дуже проста. К-р "Чернівці" - в жахливому стані, к-р ім.О.Кобилянської - в чудовому. Висновок напрошується сам: якщо керівництво комунального підприємства вже 20 роківпоспіль хронічно не може забезпечити належний рівень функціонування цього підприємства, треба, щоб це зробив той, хто може.

 

Може ти, Сергію, маєш хист до керування подібними об"єктами чи до "вздрючування" лайдак-підлеглих? У такому випадку варто обов"язково обговорити твою кандидатуру на зборах трудового колективу і вийти з відповідною пропозицією до керівництва міста. А поради мудрі і розумні, як сова з мультика, кожен роздавати вміє.

avatar

Сергію, знову маніпулюєш

12 листопада 2012 09:03

Що ти тут схоластику розводиш? Брешеш людям в очі, як сивий мерин. Поясни, для чого Забродському витягувати "Чернівці" з ями? Щоб створити конкурента своєму кінопалацу? Не смішіть мої підкови.  Невже і там, і там будуть крутити однакові фільми? Тоді для чого він досі просив дистрибюторів не давати копії фільмів комунальному підприємству? Чи їх є так багато рейтингових (фільмів), що зможуть ставити у різних закладах різні одночасно? Та він вже давно перетворив би свій кінопалац у ресторан, але йому не дозволяли. Ясно, що "Чернівці" його цікавлять лише як приміщення. Може він і зробить з них кінотеатр, але тоді кінопалац Кобилянської точно перетворить на ресторан.   А як побачить, що витягувати "Чернівці" дорого, то залишить Кобилянську, а в "Чернівцях" зробить ще одне казино, де торгуватиме наркотою. Ото й уся економіка.  Два заклади йому просто не потрібні. А місту - потрібні. А від Васі - директора люди будуть мати один кінопалац з височенними цінами. Про це ж якраз мова, що в Чернівцях зараз ціни ще доступні і заходи різні там проводять. А як Вася один керуватиме, то залупить усім ціни ще в два рази вищі і робіть, що хочете. Бо буде монополістом. Невже не ясно? Тому не брешіть людям, що він щось там витягувати буде.

avatar

Маніпулятору

12 листопада 2012 09:57

 В год только крупные голливудские студии выпускают не менее 80 блокбастеров (кассовых фильмов) . Кроме того, есть Европа, Россия. В Черновцах не хватает кинозалов. Чтобы зритель имел возможность выбора,  не только голливудскую продукцию, необходимо наличие несколько кинотеатров.

Предыдущий комментатор написал ахинею.

avatar

статистика

12 листопада 2012 11:11

Блокбастери може й є, але нафіга Чернівцям монополіст, який одни буде їх крутити? До того ж якщо є що крутити, то "Чернівці" й без Васі добре зароблять. А для людей добре, коли є конкуренція. От і вся філософія.

avatar

Васі ПолітЧайнику

12 листопада 2012 11:58