'Перенести нарешті в ХХІ століття': Клічука шокувала застаріла структура управління містом і бюрократична рутина

"Перенести нарешті в ХХІ століття": Клічука шокувала застаріла структура управління містом і бюрократична рутина

24.12.2020, 09:33

Новий міський голова розповів про перші прийняті рішення депутатського корпусу міськради та плани на наступні засідання сесії.

Чернівецький міський голова Роман Клічук повідомив, що багато його робочого часу у перші дні забирає бюрократична рутина. Він упевнений, що йому разом із командою вдасться виправити цю ситуацію та модернізувати структуру управління містом.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Поділюся ще трохи враженнями. Левову частку робочого часу займає, звичайно, бюрократична рутина. Такий разючий контраст із підприємницькою сферою! У певному сенсі це навіть виклик. І я, і люди, які прийшли, щоб працювати зі мною пліч-о-пліч, здатні, серед іншого, модернізувати саму структуру управління містом, перенести її нарешті в ХХІ століття», - написав він.

Також міський голова Чернівців розповів, що за попередні два дні депутатам вдалося прийняти чимало важливих рішень, які розблоковують процес прийняття бюджету на наступний рік.

«Учора й сьогодні разом із конструктивною частиною міськради ми провели дуже плідні дні: прийняли цілу низку рішень, які розблоковують процес прийняття бюджету міста на наступний рік. А це зараз життєво важливо, особливо, для соціально вразливих сфер. Містяни не повинні страждати через амбіції окремих політиків чи якісь чвари, які ті затівають», - додав Роман Клічук. 

Попри те, що політикум Чернівців охопила судова лихоманка, інспірована тими новообраними депутатами, які просто не...

Опубліковано Роман Клічук Середа, 23 грудня 2020 р.
1