Перемога Пальчевського представила своїх кандидатів у депутати в органи місцевого самоврядування Чернівецької області і на посади голів

Перемога Пальчевського представила своїх кандидатів у депутати в органи місцевого самоврядування Чернівецької області і на посади голів

21.09.2020, 09:07

У неділю, 20 вересня, конференція регіональної організації партії Перемога Пальчевського   висунула кандидатів у депутати обласної, районних, міських, селищних та сільських рад, на посади голів рад та ОТГ,  затвердила єдині і територіальні виборчі списки кандидатів і програму парторганізації.

Представлення кандидатів відбулося у Літньому театрі в Чернівцях, п’ятірки кандидатів у депутати рад різних рівнів та на посади сільських, селищних, міських голів, які пропонувалися на висунення конференцією урочисто представляли публічно, зі сцени театру, надаючи слово для виступу першим номера у партійних списках, які говорили про підготовку до місцевих виборів-2020, свої програмні цілі та завдання. 

Василь Орлецький – перший номер у списку кандидатів партії Перемога Пальчевського  у депутати Чернівецької обласної ради.

- Команда партії Перемога Пальчевського на Буковині, яка йде на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року, це цілеспрямовані, досвідчені, мотивовані, професійні та достоінй люди, яких ви можете бачити сьогодні тут на сцені, - сказав Василь Орлецький. - Впевнений, що після виборів ми будемо цим великим складом святкувати нашу перемогу. До Чернівецької обласної ради йдуть 64 кандидати у всіх округах, які будуть виборювати право отримати депутатський мандат. Серед них багато відомих людей. Це і лікарів, і вчителі, аграрії і підприємці, юристи, представники спортивної та туристичної галузей. Ми розуміємо, що боротьба буде складною, але ми до неї готові. Прикладом для нас є наш лідер Андрій Пальчевський, який сповідує центристські політичні погляди, підтримує розвиток національних культур та мов національних меншин, які проживають в Україні та Чернівецькій області. Ми гуртуємося навколо людських цінностей, хочемо примирити Схід і Захід, припинити ділити нас за мовою, поглядами і рухатися вперед до перемоги. 

П’ятірка  кандидатів у депутати від політичної партіі «Перемога Пальчевського» до Чернівецької обласної  ради:

 ПЕРШИЙ НОМЕР – Орлецький Василь Григорович.

Освіта: вища. Заслужений працівник фізичної культури та спорту України,  президент футбольного клубу «Лужани», президент футбольного клубу «Буковина»,  Голова Чернівецької обласної федерації футболу, віце-президент  Української федерації футболу, приватний підприємець, меценат, благодійник, має медаль за заслуги «Украінської федерації футболу».

 2. Стринада Інна Миколаївна 

Освіта: вища. Закінчила Чернівецький  національний  університет  імені Ю. Федьковича, здобула ступінь  «бакалавр» за напрямком підготовки «геодезія, картографія та землеустрій», здобула кваліфікацію «бакалавр з геодезії та землеустрою», отримала сертифікат магістра та сертифікат інженера – землевпорядника, має сертифікат інженера-геодезиста. Підприємець.

 3. Козарійчук Дмитро Васильович

  Освіта: вища. Закінчив Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, за спеціальністю «правознавство». Голова Заставнівської районної державної адміністрації. Нагороджений орденом « За розбудову України». 

4. Нявчук Василь Корнилович

 Освіта: вища. Закінчив  Український транспортний університет, спеціальність «Автомобільні дороги та аеродроми». Виконуючий обов’язки старости села Шипинці  Кіцманської міської ради об’єднаної територіальної громади. Село Шипинці цього року отримало відзнаку ОДА «Краще село Буковини», нагороджений ювілейною медаллю «100 років Буковинському Віче», орденами «За розбудову держави» та «Патріот України». 

5. Стаднійчук Інга Василівна. 

Освіта: вища. Закінчила  Чернівецький  державний  університет  ім. Ю.Федьковича за  спеціальністю  «Облік  і  аудит»  має два місця  роботи директор Товариства аргопромисловий комплекс«Буковина»  та фермерського господарста  «Еліта». Меценат, благодійник, допомогала та брала активну участь у розвитку інфраструктури сіл  Дністровського району – Бузовиця, Росошани, Оселівка, Вовчинець, Гвіздівці, Олексіівка та  смт Кельменці.

- Я сьогодні щаслива людина, - каже Василь Орлецький, - бо ми представили чудову команду, які йдуть з партією Перемога Пальчевського на місцеві вибори. Чимало людей спостерігали за нами, зловтішалися, що у нас нічого не вийде, але ви самі бачили, яку гарну команду професіоналів нам вдалося зібрати. З нами йдуть потужні люди, які багато зробили для нашої області і міста. А особисто я, як людина спорту, є командним гравцем і завжди націлюю свою команду тільки на перемогу. 

- У нас чимало планів, - запевнив Василь Орлецький. - Щодо розвитку туризму, культури, спорту, відновлення виробництва. Роботи непочатий край. Ми всі живемо у цій області і в цьому місті і чудово бачимо до чого потрібно докладати рук.  Нам є до чого прагнути, щоб Чернівці не виглядали закинутими на фоні Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького, а розвивалися так само динамічно і успішно. 

- З Андрієм Пальчевським ми люди одного віку і відповідно у нас є однакове бачення багатьох проблем, які потребують вирішення. Мені подобається його позиція щодо того, що проблема України полягає в тому, що у депутати завжди бояться йти порядні і чесні люди. Тепер наша команда хоче привести цих людей у ради всіх рівнів, - сказав Василь Орлецький.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Василь Орлецький: Ми - вітер змін, і він має бути свіжим та чистим

Світлана Петричук – голова регіональної організації партії Перемога Пальчевського, перший номер у списку кандидатів у депутати до Чернівецької районної ради.

- Як голова Чернівецької регіональної організації партії Перемога Пальчевського я допомагала налагоджувати роботу нашої громадської приймальні, яка почала працювати однією з перших в Україні, - розповіла Світлана Петричук. - У кожному районі Чернівецької області є наші представники. Дуже приємно, що до нас щодня приєднується все більше активних і небайдужих громадян. Чернівецький район, до якого мені випала честь балотуватися, найбільший. Він об'єднав шість колишніх районів області та місто Чернівці. Ми йдемо до цієї ради висококваліфікованою командою щоби ефективно захищати інтереси громадян і вирішувати їхні проблеми. 

Особисто я управлінець за фахом, в політиці є абсолютно новою людиною.  Мені припало до душі, що наша політична сила є новою, а не переформатоватою зі старих партій, як часто буває. Тому у нас немає негативного політичного шлейфу. Ми можемо будувати свою роботу не озираючись на минулі зобов'язання перед іншими політиками, а працювати тільки на людей. Нам не потрібно нічого відробляти, тому ми можемо працювати тільки на майбутнє. На зміни у соціальній сфері, освітній, медичній, політичній. Це робить нас міцнішими і надає впевненості в перемозі. 

П’ятірка  кандидатів у депутати від політичної партіі «Перемога Пальчевського» до Чернівецької районної  ради:

 ПЕРШИЙ НОМЕР  - Петричук Світлана Іванівна

Освіта: вища. Кандидат економічних наук, доцент  кафедри фінансів, банківської та страхової справи, директор Чернівецького інституту  «Міжрегіональна Академія управління персоналом» м. Київ. Закінчила Чернівецький Національний університет  ім. Ю. Федьковича, економічний факультет. Нагороджена медаллю «За жертовність і любов до України».

  2. Романчук Ігор Семенович

Освіта: середня. Закінчив Київську Міжрегіональну академію управління персоналом (правознавчий відділ). Відомий буковинський аграрій, меценат, добродійник, зробив ремонт Грозинецької лікарні та саме в цей час займається ремонтом будинку культури села Слобода. Приватний підприємець.

3. Кінищук Петро Дмитрович

Освіта: середня. Закінчив Великокучурівську ЗОШ. Директор ТОВ «Чернівці Сіті Буд». Нагороджений орденом « За розбудову України»

 4. Заволович Аліна Йосипівна

Освіта: три вищі. Доцент кафедри судової медицини та медичного правознавства Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет». Магістр права. Судово-медичний експерт відділу судово-медичної експертизи потерпілих, звинувачених та інших осіб, департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА. Заступник декана стоматологічного факультету з виховної роботи БДМУ.

5. Нандриш Маріан Дмитрович 

Освіта: вища. Закінчив  Чернівецький  національний Університет імені Юрія Федьковича і отримав вищу освіту за спеціальністю «Країнознавство» та здобув кваліфікацію спеціаліста міжнародних відносин,перекладача. Приватний підприємець.

Народний артист України Василь Данилюк – перший номер у списку партії Перемога Пальчевського   до Вижницької районної ради.

- Я тридцять років на сцені, служу буковинській культурі, - звернувся до пристуніх Василь Данилюк. -  Повірте, я чудово знаю всі проблеми землі, на якій народився. У районній раді, куди я веду команду партії Пермога Пальчевського мені буде не складно захищати інтереси культури, бо я добре знаю стан кожного закладу культури у кожному місті, селищі чи селі нашого регіону. Знаю потреби працівників кожного клубу, бо сотні разів виступав там. Мені є з чим порівнювати, бо в силу моєї професії мені часто доводилося виступати в сусідніх областях. І я бачив, як культура і туризм вже набрали вищого рівня розвитку. ніж це є, на жаль, у нас на Буковині. Настав час робити привабливою для Європи гуцульську Буковину, яка є не менш привабливою для туристів, ніж сусідні Івано-Франківська, Закарпатська чи Львівська області.  Я думаю, що Вижницький район має в цьому сенсі велику перспективу. Якщо немає фінансування культури, то держава чи край не мають сенсу для існування. 

П’ятірка  кандидатів у депутати від політичної партіі «Перемога Пальчевського» до Вижницької районної  ради:

  ПЕРШИЙ НОМЕР – Данилюк Василь Степанович — Народний артист України,  соліст Чернівецької обласної філармонії імені Дмитра Гнатюка та керівник естрадного колективу, член творчої спілки „Асоціація діячів естрадного мистецтва України”.

  2. Перепелиця Тетяна Іларіонівна

Освіта – вища

3. Максимюк Володимир Омелянович

Освіта – вища. Пенсіонер.  Громадський активіст.

4. Малиш Інна Михайлівна

Освіта - вища.  Працює начальником відділу соціального захисту та надання соціальної підтримки.

5. Лисак Іван Іванович  -  

Освіта : вища. Підприємець.  

Володимир Андрущак – перший номер у списку партії Перемога Пальчевського   до Дністровської районної ради. 

- Іншого шляху, ніж перемогти, у нас немає, - каже Володимир Андрущак. - Кельменеччина і новостворений Дністровський район, куди вона увійшла, відповідають у мініатюрі образу всієї України. Працьовиті люди, які тут живуть, заслужили жити достойно і щасливо. 

П’ятірка кандидатів у депутати від політичної партіі «Перемога Пальчевського» до Дністровської районної ради :

ПЕРШИЙ НОМЕР – Андрущак Володимир Іванович
Освіта: вища. Закінчив Чернівецький Державний Університет ім.Ю.Федьковича, спеціальність - бухгалтерський облік, контроль та аналіз господарської діяльності. Отримав кваліфікацію – економіст. Заступник директора ПП «Аквамарин -2013»
 
2. Комова Галина Анатоліївна
Освіта: вища. Закінчила Подільський державний аграрно-технічний університет за спеціальністю «Облік і аудит», присвоєно кваліфікацію спеціаліста з обліку і аудиту.
 
3. Варгуляк Геннадій Борисович
Освіта: вища. Закінчив Київський інженерно–будівельний інститут за спеціальністю «Водопостачання та каналізація». З 11.10.2014- по 02.2014 -Хотинський міський голова. Директор МКП «Рембудгаз».

4.Василенко Галина Макарівна

Освіта: вища. Закінчила Кам’янець-Подільський педагогічний інститут за спеціальністю вчитель історіі та суспільнознавства. Голова Хотинського районного комітету профспілки працівників освіти і науки.

 Перший номер у списку партії Перемога Пальчевського   до Чернівецької міської ради Патратій Марина Володимирівна.

Головний гастроентеролог Чернівецької області, Заслужена лікарка України, яка є першим номером у списку партії Перемога Пальчевського   до Чернівецької міської ради, як лікар основну увагу приділила питанням розвитку медичної галузі. На її думку, чернівчани повинні мати гідний рівень медичного забезпечення, для цього потрібна досконала система охорони здоров'я. І розвиток такої системи буде голвоною метою команди у раді. Кандидатка добре знає проблеми галузі, бо пройшла усіма її щаблями - від лікаря-гастроентеролога до доцента кафедри внутрішньої медицини.

- Я дуже добре знаю, що хвилює наших пацієнтів і їхніх родичів, що болить нашим медикам, і що відбувається в медицині. Я впевнена, що потрібна медична реформа, але з виправлення тих помилок, які є в сьогоднішній трактовці медичної реформи. Найголовніше. що реформа має відбуватися за участі громад, бо хто краще людей, які живуть у громадах, знає, що їм найбільше потрібно для якісної медичної допомоги.  Заклади, шляхи їх розвитку. Мені подобається одні з цілей Андрія Пальчевського - підтримання і розвиток моральних християнських цінностей. Я мрію про те, щоб наше місто знову стало духовним і освіченим, де було б комфортно усім жителям. Слава Україні! 

П’ятірка кандидатів в депутати від політичної партіі «Перемога Пальчевського»  до Чернівецької міської ради:

П’ятірка кандидатів в депутати від політичної партіі «Перемога Пальчевського» до Чернівецької міської ради:

ПЕРШИЙ НОМЕР – Патратій Марина Володимирівна
Заслужений лікар України, кандидат медичних наук, доцент Буковинського державного медичного університету, лікар вищої кваліфікаційної категорії Чернівецької обласної клінічної лікарні, відзначена багатьма державними нагородами.
 
2. Зрибнєва Ірина Павлівна
Освіта: вища юридична та економічна. Кандидат економічних наук. Доктор філософії. Доцент кафедри маркетингу Чернівецького Національного університету. Багатодітна мати. Депутат 2010-2015 років Чернівецької міської ради. Успішний підприємець у сфері логістики.
 
3. Петричук Світлана Іванівна
Освіта: вища. Кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, банківської та страхової справи, директор Чернівецького інституту «Міжрегіональна Академія управління персоналом» м. Київ. Закінчила Чернівецький Національний університет ім. Ю. Федьковича, економічний факультет. Нагороджена медаллю «За жертовність і любов до України».
 
4. Кердей Олег Іванович
Освіта: вища. Закінчив ЧНУ ім. Ю. Федьковича, за спеціаьністю правознавство. Батько чотирьох дітей. Приватний підприємець, футбольний меценат, засновник дитячо – юнацької футбольної школи. Має медаль за заслуги від Української асоціаціі футболу.
 
5. Татарин Тарас Васильович
Освіта: вища. Ще один лікар стоматолог у нашій команді, який пройшов шлях від зубного техніка до головного лікаря власної медичної клініки "ВЕСТЕН МЕДІК", в якій практикує по сьогодні день. Також є засновником мережі магазинів зброї «Рись».Є засновником ГО « Спортивно-стрілковий клуб «Рись Буковини»», яка популязризує патріотично-спортивне виховання молоді. Багатодітний батько. Людина з чіткою патріотичною позицією.

  Шипинський сільський голова Василь Нявчук – кандидат у депутати до Чернівецької обласної ради від партії Перемога Пальчевського.

- Я знаю, як допомгти селу, я знаю, як допомогти людям, тому йду на вибори, - розповів Василь Нявчук. - Люди вимагають чогось нового, і такою новою камандою є Перемога Пальчевського. Нещодавно ми виграли конкурс "Найкраще село Буковини", де дійсно показали інфраструктуру розвинутого нашого села Шипинці. Але у нас ще багато чого потрібно зробити. Для цього потрібна перемога, щоб продовжити реалізовувати започатовані проєкти. 

Регіональна організація партії Перемога Пальчевського представила також своїх кандидатів на інші посади:

Кандидат на посаду голови Кельменецької ОТГ - Ялковський Євген Станіславович 

 Освіта: вища, Камянець-Подільський сільськогосподарський інститут за спеціальністю «зооінженер». З 1996р. по 1998р. – голова, Сільськогосподарське підприємство «Мошанецьке». З 1998р. по 2004р. – голова, Селянська спілка «Кельменецька». Обирався до органів місцевого самоврядування. З 1998р. по 2004р. – член виконкому Кельменецької селищної ради. Керівник з високим досвідом роботи, з умінням працювати в колективі та виставляти пріоритети в роботі.

Кандидат на посаду голови Волоківської ОТГ - Гронік Наталія Олексіївна

Освіта: вища. Закінчила Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича за кваліфікацією - юрист, спеціальність «правознавство». З 1999р. по 2001р. – приватний підприємець

З 2001р. по 2016р. – сільський голова с. Валя Кузьмина, Глибоцького району, Чернівецької області. Обиралась до органів місцевого самоврядування. З 2001р. по 2016р. – сільський голова с. Валя Кузьмина, Глибоцького району, Чернівецької області. Впроваджує реформи, які відбуваються в Україні, відстоює засади самоврядування, патріотично налаштовує своїх односельчан.

Кандидат на посаду голови Глибоцької ОТГ -  Загарюк Микола Георгійович

Освіта: вища.  Закінчив Кам’янець - Подільський сільськогосподарський інститут за спеціальністю «Правознавство», магіст права, закінчив Чернівецький національний  університет імені Юрія Федьковича за спеціальністю «Правознавство», магістр права. З 2005 по 2008р.р.: начальник   Глибоцького РВ УМВС Чернівецької області.З 2008 по 2010р.р: виконуючий обов’язки голови виконавчого комітету Кам’янської сільської ради.З 2010 по 2014р.р. : голова Глибоцької районної державно адміністрації.З 2015 по 2016р.р.: добровільно мобілізований в прикордонні війська України.З 2016 по 2019р.р.: заступник директора ДП «Чернівецький лісгосп».З 2019 року по даний час  майстер цеху Глибоцького лісопункту ДП «Чернівецький лісгосп». Обирався до органів місцевого самоврядування: З 2005 по 2010 депутат Кам’янської сільської ради, З 2010 по 2014 депутат Глибоцької районної ради

Кандидат на посаду голови Сторожинецької міської ОТГ  Лосюк Віталій Васильович

Освіта: вища. Закінчив Чернівецький Національний Університет імені Юрія Федьковича за спеціальністю «Правознавство», здобув кваліфікацію юриста. З 2015 року по даний час - заступник директора з юридичних питань та господарської діяльності Сторожинецького  державно-комунального підприємства «Міські ринки».

А також п’ятірки кандидатів в депутати від політичної партіі «Перемога Пальчевського»   до Кіцманської, Новоселицької, Сторожинецької міських рад, Глибоцької, Кельменецької, Красноїльської та Путильської селищних рад. 

1