Перед парламентськими виборами  Оксана Продан перейде в 'Батьківщину'? (+відео 2014 р. 'Україна потребує Порошенка')

Перед парламентськими виборами Оксана Продан перейде в "Батьківщину"? (+відео 2014 р. "Україна потребує Порошенка")

20.04.2017, 01:13

Таке припущення на своїй сторінці у ФБ висловила екс-депутат Чернівецької міської ради Наталія Козлова.

Екс-депутат міськради послалася на "інсайдерську інформацію" про те, нібито існує домовленість про такий перехід "Оксаны Продан (перед выборами в ВР) в "Батькивщину". І запропонувала користувачам соцмереж висловити свою думку щодо вірогідності такого сценарію.  

На заклик відгукнувся політолог Михайло Шморгун, який у коментарі до цього допису Наталії Козлової написав: "Це ні для кого не секрет..."

Нагадаємо,  народний депутат Оксана Продан наразі є членом фракції БПП-Солідарність у Верховній Раді України. 

Під час президентських виборів 2014 року народний депутат України Оксана Продан, член команди УДАРу Віталія Кличка, підтримала Петра Порошенка, а не Юлію Тимошенко. 

Докладніше - на відео прес-конференції Оксани Продан у Чернівцях 2014 року. 

BukNews радо оприлюднить коментар щодо цього припущення усіх причетних до даної інформації осіб та політичних партій. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

І Фіщук разом з нею

avatar

20 квітня 2017 07:19

І Фіщук разом з нею

avatar

20 квітня 2017 07:21

О знову Козлова! Як чорт з табакерки.

З інсайдерською інформацією разом із Шморгуном. І слово таке придумали, та кажіть уже на українській мові, що це є брехня, а автор цієї брехні найшов недалекого мягко кажучи носія ціє "інсайдерської інформації".

А вуха авторів не сховати, це ж пані Наталю ваші однопартійці, які зрадили не тільки Юлю Володимирівну, а і весь Український народ це Яценюк, Бурбак і інша з вами разом нечисть.

"Інсайдерська інформація" зявилась якраз після призначення прокурора області та виступу Луценка, де він звернув увагу на Слона. Але цеж "смотрящий" Бурбака, Яценюка і т. д. тобто навозного фронту, а жодного із них на цей захід не запросили. Ось де собака зарита. Наступні вибори які б вони не будуть чи чергові, чи позачергові вашу шайку оцінять по заслугам. 

Вас гризе червячок через те, що вам незрозумілі особистості, які тримають слово перед громадою, якій давали це слово. Але час виборців теж лікує і з кожними наступними виборами таких кулявлобників буде при владі  все меньше і меньше.

А Юлі Володимировні ще не пізно бути президентом України. Дуже рано ви її списали.

avatar

Чернівчанин

20 квітня 2017 19:30