Павло Табаков: «Я говоритиму про любов різними мовами»

Павло Табаков: «Я говоритиму про любов різними мовами»

13.10.2017, 21:32

21 жовтня у рамках туру містами України з новою програмою «Любов Жива» Павло Табаков виступить у Чернівецькій філармонії.

Початок концерту – о 19:00.

Концертний тур відомого львівського співака Павла Табакова розпочався. Перший концерт туру у залі Львівської опери зібрав аншлаг. А це фактично найбільше визнання – визнання у рідному місті. Всі, хто побував на львівському концерті, досі під враженнями та емоціями.

Перший етап гастролей Павла Табакова «Любов Жива» цієї осені охопить вісім міст Західної та Центральної України. Старт туру співак, композитор, переможець телепроектів «Шанс» та «Голос країни» символічно вирішив зробити у рідному Львові – 11 жовтня на сцені Львівської опери. Далі гастрольний графік Табакова і його групи виглядатиме так: 20 жовтня - Івано-Франківськ, 21 жовтня – Чернівці, 27 жовтня – Тернопіль, 28 жовтня – Луцьк, 29 жовтня – Рівне, 13 листопада – Вінниця, 14 листопада – Київ.

- «Концертна програма триватиме майже дві години, - розповіла «BukNews» менеджер співака Галина Гузьо.- Прозвучать пісні, які вже відомі глядачам, також ті, які слухачі цього туру почують вперше. На сцені Павло Табаков виконуватиме як лірику, так і танцювальні композиції. Наприклад, одна з його відомих пісень «Любов Жива» прозвучить двічі: танцювальний ремікс та акустична версія, яку Павло заспіває тільки під рояль».

За останній рік Павло Табаков, якого більшість знає як «невиправного романтика» і дуже любить саме його ліричні композиції, багато експериментує у новому стилі - в танцювальній музиці. Наприклад, треки «Любов Жива. Radio Remix» та «Я для тебе» одразу завоювали український радіопростір і досі перебувають у гарячій ротації на десятках радіо.

- «Дійсно, - продовжує менеджер Павла Табакова, - співак у цих концертах постане, скажемо так, не повністю ліриком. Адже у цьому цьому осінньому му турі ми зробили акцент на танцювальній музиці. Але, звісно, без пісень, які подобаються публіці, не обійдеться. Також глядачі матимуть нагоду оцінити зовсім нові пісні. Як, наприклад, - композицію з робочою назвою «П’яна весна». Павло каже, що хоч зараз і зовсім протилежна пора року – осінь, все ж весна тут символізує любов. Тому будуть пісні про кохання і українською, і англійською, і французькою мовами. Дуже добре сприймається всюди, а у Чернівцях, думаю, це прозвучить найорганічніше – попурі пісень вашого видатного земляка Володимира Івасюка. Павло виконує «Червону руту», «Водограй» та «Я піду в далекі гори».

До слова, відомий французький хіт Шарля Азнавура «Вічне кохання» Павло Табаков заспіває двома мовами – французькою та українською. Переклад українською зробила відома львівська письменниця і поетеса Мар’яна Савка – спеціально для виступу Павла у проекті «Голос країни», де він переміг. -« Любов присутня усюди. І на цих концертах я буду говорити про любов різними мовами і у різних стилях!» – каже Павло Табаков.

Довідка

Павло Табаков – народився 27 квітня 1978 р. у Львові. Закінчив Львівську СШ № 45 і музичну студію при школі (по класу акордеона).

Навчався у Львівському музично-педагогічному училищі ім. Ф. Колесси, а вищу музичну освіту здобував у Львівській музичній академії ім. М. Лисенка у 1997-2002 рр. Там Павло відшліфовував гру на акордеоні (хоч грає також на фортепіано і гітарі) та вчився хоровому й оркестровому диригуванню.

У 2005-му році переміг у тлепроекті «Шанс» (канал «Інтер»). Відтоді розпочав свою сольну кар’єру, дебютний альбом - «Тільки ти моя» (2007 р.).

Наприкінці 2008-го світ побачив другий альбом Павла Табакова - «Різдво для двох», до якого увійшли колядки і новорічно-різдвяні пісні.

Третій компакт-диск «Ти підпалила рай» вийшов рівно за рік - у 2009-му.

На початку 2011-го на полицях музичних крамниць з’явився четвертий студійний альбом Табакова - «Кава-Blues».

Автором музики до усіх пісень, які увійшли в цей компакт, виступив сам Павло. Участь у записі збірки взяв гурт «Orchestra Vito».

Новий виток у музичній кар’єрі Табакова пов’язаний з участю у найпрофесійнішому вокальному проекті на українському телебаченні "Голос країни.

У 2012 році Павло Табаков переміг у "Голосі країни-2" .

У 2013 році вийшов п`ятий альбом Павла Табакова "Мій світ".

Наталія ФЕЩУК

1