Партійці обласної «Батьківщини» надіслали Юлії Тимошенко понад 800 вітальних листівок в Качанівську колонію

Партійці обласної «Батьківщини» надіслали Юлії Тимошенко понад 800 вітальних листівок в Качанівську колонію

08.03.2012, 22:20

«Батьківщина» дарувала жінкам квіти і засвічувала на їх обличчях усмішки

 Старовинний центр Чернівців сьогодні осявали жіночі усмішки: пані і панни, які мали нагоду 8 Березня вдень проходити Центральною площею міста, отримували приємні несподіванки – квіти в подарунок від чоловіків партії ВО «Батьківщина».

 З ініціативи та фінансової підтримки Шевченківської районної та Чернівецької міської парторганізацій ВО «Батьківщина» партійці влаштували годину сюрпризів для буковинок та гостей обласного центру. У понад півтисячі представниць прекрасної половини людства чоловіки з «Батьківщини» засвітили щирі усмішки на обличчях.

 «Ми прагнули хоч на кілька хвилин відволікти думки звичайних, випадкових перехожих жінок від їхніх повсякденних справ, проблем, від рутини – і дати поштовх святковому настрою. Адже іноді саме такої несподіванки бракує для відчуття справжнього свята», - повідомив голова Шевченківської райпарторганізації «Батьківщини», депутат обласної ради Олександр Пуршага.

 «Ми добре пам’ятаємо слова нашого Лідера: «Весна переможе!» І незважаючи на те, що сьогодні Юлія Володимирівна Тимошенко незаконно ув’язнена, ми переконані у справдженні цих слів. І наші квіти для жінок сьогодні – це символ перемоги весни і справедливості», - зазначив голова Чернівецької міської паорторганізації «Батьківщини» Юрій Скорейко.

 Перехожі, отримуючи квіти від представників опозиційної політичної сили, дякували за приємність і у відповідь бажали здоров’я і сил Юлії Тимошенко. Під кінець акції до  голови обласної організації «Батьківщини» Івана Мунтяна підійшла група жінок, які прийшли разом, аби їм подарували «квіточку від Юлічки». Для них важливо було у такий спосіб відчути зв’язок з визнаним народним лідером.

 «Батьківщинівці» області підтримали бойовий дух буковинок і Лідера партії не лише акцією на площі. Напередодні свята партійці обласної «Батьківщини» надіслали Юлії Тимошенко понад 800 вітальних листівок в Качанівську колонію.



КОМЕНТАРІ (3)

Що вже молодці бютівці,  то молодці. Спасибі за подарований піднесений настрій перехожим жінкам та дівчатам.  Нехай весна осяє Вас перемогою !!!!!!!!!!

avatar

Прихильник

08 березня 2012 22:46

Олександр Іванович - молодець. Поздоровляю із посадою та "виходом у світ". Божих благословінь.

avatar

Ivan

09 березня 2012 10:38

Задумка керівників партійних осередків "Батьківщина" направду є гарна. Спасибі Вам! Про Пуршагу О. І., тут певне  НЕ можна НЕ погодитись, справді, людина вихована, толератна, чуйна, що не мало важливо сьогодні. Політичних вершин!

avatar

Орест

09 березня 2012 21:56