Партія регіонів вирішила перевірити чернівецькі ЗМІ на 'вошивість'

Партія регіонів вирішила перевірити чернівецькі ЗМІ на "вошивість"

11.09.2012, 00:53

Як широко повідомляли засоби масової інформації, керівник обласної організації «Фронт змін» і кандидат в народні депутати України Максим Бурбак подав до окружного адміністративного суді позовну заяву до кандидата в народні депутати України, висунутого ПАРТІЄЮ РЕГІОНІВ по одномандатному виборчому округу № 204 Артема Семенюка і голови Сокирянської районної державної адміністрації Василя Козака про нібито порушення ними виборчого законодавства і незаконну агітацію в Сокирянському районі. Суд розглянув позовну заяву і не знайшов підстав для її задоволення (фотокопія рішення додається).

Варто звернути увагу, що ще у судовому засіданні представник позивача звернувся до суду з клопотанням про відкликання позовної заяви в частині позовних вимог щодо визнання протиправними дій голови Сокирянської районної державної адміністрації Козака Василя Васильовича.

Принагідно нагадаємо, що така сама доля спіткала попередній позов до кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №201  Михайлішина Віталія Михайловича.

Як повідомили BukNEWS в обласній організації Партії регіонів, ці приклади, оперативне і широке оприлюднення у засобах масової інформації повідомлень про позовні заяви М.Бурбака можна сприймати як спробу використання судової системи в якості передвиборчої технології певними політичними силами. Сподіваємось, що «вільні, неупереджені і об’єктивні» засоби масової інформації таким же чином широко оприлюднять наше повідомлення і результати рішення суду за позовом М.Бурбака.

Від себе лише додамо, що BukNEWS розповів читачам про це рішення суду на кілька годин раніше, ніж отримав лист від Партії регіонів з повідомлення про це.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Нарешті Партія Регіонів починає доводити що всі суди та ЗМІ в руках опозиції! Тепер люди мають ще дізнатися що і прокуратура, СБУ і міліція теж контролюються Юлією Тимошенко та її "подільникамии"! 

avatar

Хфома невіруючий

10 вересня 2012 20:26