Парламентська коаліція вперше зняла недоторканність зі своїх депутатів, - Максим Бурбак (відео)

Парламентська коаліція вперше зняла недоторканність зі своїх депутатів, - Максим Бурбак (відео)

12.07.2017, 13:20

Вперше в історії України провладна коаліція зняла недоторканність з депутатів, які входять до її складу.

Про це наголосив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак, виступаючи з трибуни парламенту.

"Це рішення свідчить про серйозні позитивні зміни в Україні. "Народний фронт" також проголосував у першому читанні зміни до Конституції і готовий в цілому ухвалити норму про зняття депутатської недоторканності", -  наголосив він.

Максим Бурбак також назвав політичною грою дії керівництва САП, коли перед початком голосування щодо зняття депутатської недоторканності було проанонсовано подання на представника "Народного фронту" Дениса Дзензерського.

"Я вважаю, що це є цинічна політична гра на розхитування ситуації, щоб призначити перевибори парламенту. Це призведе до перевиборів Президента. Минулого року вже розхитували - їм це не вдалося. І в цьому році не вдасться", -  наголосив керівник фракції.

"Ніхто з "Народного фронту" не буде ховатися за недоторканністю. Вчора ми проголосували за зняття депутатської недоторканності з нашого колеги Максима Полякова. І в суді він зможе довести свою невинуватість", - підкреслив Максим Бурбак. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

максим Юрьевич.Мне простому человеку больше "покращень" не надо.Я очень хочу услышать из новостей что пуля всётаки нашла того ЛОБА.Это было б покращення для всей страны,и особено родственикам погибших героев на войне которую ваша команда пролобировала!!!

avatar

ГОЙ

12 липня 2017 15:34