Папієва знову увічнили в камені (фото)

Папієва знову увічнили в камені (фото)

12.10.2012, 23:39

У селі Усть-Путила 10 жовтня заклали будівництво нової школи. Як повідомила прес-служба облдержадміністрації, у церемонії взяли участь голова ОДА Михайло Папієв. Разом з ним, як повідомляють «Чернівці. Коментарі» на закладенні першого каменю був присутній кандидат у народні депутати від Партії регіонів, начальник департаменту ОДА Михайло Бауер, який, як він сам повідомив на сесії облради, з 4 вересня перебуває у відпустці.

За словами Папієва, на зведення нової школи в Усть-Путилі потрібно 17,5 млн. грн. "Цього року для проведення першочергових будівельних робіт вже виділено 4 млн. гривень, і ми сьогодні є свідками успішно розпочатої роботи – зведено 15% цокольного поверху", - зазначив голова ОДА.

З нагоди початку будівництва на місці майбутньої школи встановили гранітну плиту, на якій зазначено, що разом з губернатором, школу почали будувати депутати облради, члени ПР Михайло Бауер, Василь Сафроняк та Володимир Гребенщиков.

Як повідомляли «Чернівці. Коментарі», подібну дошку з прізвищами чиновниками встановили та освятили два місяці тому під час церемонії закладення наріжного каменя під будівництво загальноосвітньої школи в селі Мошанець. 

Фото з сайтів ОДА та Від і До

«Чернівці. Коментарі»

1


КОМЕНТАРІ (2)

вчитайтесь: розпочато будівництво за участі папієва, бауера і т.д. по-перше, будівництво здійснюється за бюджетні кошти, по-друге, за участі - це типу вони будівельниками зробились? чи слово - "сприяння" вже не в фаворі - їм тепер скрізь треба "участі". по-третє, кошти, виділені на це будівництво, пішли до фірми-прокладки, створеної за кількадень до тендеру, без досвіду.

avatar

Н.Б.

12 жовтня 2012 17:44

 

ДОБРЕ БУТИ КАНДИДАТОМ,

В КАМЕНІ УСЛАВЛЯТЬ.

А ЯК СТАНУ ДЕПУТАТОМ,

ПАМ"ЯТНИК ПОСТАВЛЯТЬ,

 

 

avatar

Федір Небайдужий

12 жовтня 2012 18:57