Папієва ігнорують: у Чернівцях й далі президентські «фільми жахів»

Папієва ігнорують: у Чернівцях й далі президентські «фільми жахів»

09.04.2012, 21:38

На Чернівецьких вулицях і далі можна зустріти обідрані біг-борди з президентськими вітаннями. Кореспондент порталу «Чернівці. Коментарі» у вихідні зафіксував такі рекламні площини на вул. Червоноармійській та Комарова.

Незважаючи на те, що після 8 березня пройшов вже місяць, Янукович й досі вітає буковинок з Міжнародним жіночим днем. Зображення мають значні пошкодження.

Як повідомляли «Чернівці. Коментарі», губернатор Буковини виписав "наганяй" начальниці управління з питань внутрішньої політики і зв`язків з громадськістю Ганні Мальоні за бігборди із зображенням Януковича з новорічними вітаннями, які досі висять вздовж трас загальнодержавного користування. 

- Ганна Василівна, хто в нас має відповідати за рекламу зовнішню? Їдеш отак вздовж траси - суцільний фільм жахів - там обличчя одне, а гасло зовсім інше, все передерте. Якби така ситуація склалася до 1991 року і це побачив секретар з ідеології - вас нікого б уже не було на своєму місці. Куди дивляться наші власники тієї реклами? Я переконаний, що один ваш дзвінок - і наступного дня жодної реклами не було б. - сказав М.Папієв під час наради з керівниками структурних підрозділів.

Раніше депутат Чернівецької міськради Олексій Каспрук, керівник фракції «Фронт Змін» у Чернівецькій міській раді  звернувся до секретаря ради з проханням з’ясувати, кому належать рекламні площини, на яких досі розміщене новорічне привітання президента України. Як зазначає О.Каспрук у своєму депутатському запиті, «зовнішній вигляд новорічного привітання Президента України псує естетичний вигляд міста» - чимало площин пошкоджені вітром та негодою, деякі біг-борди забруднені фарбою. На переконання депутата, «вигляд цього зображення грубо порушує “Тимчасові правила благоустрою м. Чернівці”, а саме пункти 3.3.3, 3.3.9, 3.3.15, які зобов’язують власника підтримувати рекламу в зразковому стані та проводити своєчасне її відновлення».

Кілька місяців тому місцеві Інтернет-ЗМІ повідомляли, що рекламний щит з зображенням В.Януковича забруднений яйцем. Однак протягом місяця цей біг-борд так і не було замінено.

«Чернівці. Коментарі»