'Папієв в економіці повний нуль', - нардеп (+відео)

"Папієв в економіці повний нуль", - нардеп (+відео)

14.01.2014, 18:33

Дуже тішить позиція мого “друга” Папієва. Вчора він заявив, що тарифи на опалення для населення знизять. Через те, що на вулиці тепло. Про це на своїй сторінці у ФБ написав народний депутат України Максим Бурбак. -  Тепер пояснюю Михайлу Миколайовичу: рахунок за газ виставляється на підставі спожитого газу. Тобто, скільки взяв газу через лічильник – стільки й сплачуєш. Звісно, економія для Буковинців є. Але це залежить від того, що ВОНИ менше газу споживали, а не ВИ їм тарифи знизили.

Ще 26 грудня віце-прем’єр Вілкул заявив, що ціна на газ для населення НЕ ЗНИЗИТЬСЯ і ніяких перерахунків НЕ БУДЕ.

Отже в мене три варіанти:
1) Папієв вирішив піти проти Вілкула і всєї системи;
2) У Папієва є власний газопровід;
 3) Папієв ще не відійшов від новорічних свят.

Гроші, отримані від знижки на газ після підписання угоди між Януковичем та Путіним, спрямують на підвищення зарплат для бюджетників. Впевненість у цьому висловив голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв, відповідаючи на запитання про вигоди від газовою угоди між Києвом та Москвою. На Буковині, зокрема, за його словами, це станеться за рахунок економії на оплаті за опалення бюджетними установами. Зекономлені кошти обіцяють спрямувати на підвищення зарплат бюджетникам. Конкретні цифри поки невідомі.

 - По тарифах, стосовно газу: вже встановили тариф на оцей змішаний газ українського виробництва та той, який буде постачатись із Росії, і той газ, що є у газових сховищах, - каже губернатор. - Тобто, там зараз ідуть розрахунки тарифів для того теплопостачання, яке отримує бюджетна сфера. Я знаю, що у нас вже цього року є економія. І в проекті державного бюджету вже у зменшених сумах (витрати на опалення бюджетних установ, - molbuk.ua), у порівнянні з минулим роком, там економія у нас уже суттєва є по оплаті. Що стосується тарифів для населення, то це абсолютно інші тарифи. Тарифи дуже сильно різняться. Для населення, для підприємств промислових і бюджетної сфери. Це абсолютно різні цифри. Для бюджетної сфери я знаю, що ми отримали зараз достатньо серйозну і велику економію, яку спрямуємо на підвищення заробітної плати представників бюджетної сфери. 

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

avatar

Viktor Dovganyhc

14 січня 2014 16:47

Шановні політики! Все, що треба зробити, щоб тема газу і ціни на газ не стояла так гостро, так це націоналізувати всі газові родовища, і тоді народний газ буде гріти народ, а не товстосумів. Земля і її надра в Україні повинна належати Державі! Як це наприклад в Голандії. Арендна плата, яка сплачується за користування землею і надрами спрямовується на державні соціальні програми. Ось і виходить, що земля працює на людей, а не на куркулів.

avatar

Революйіонер

14 січня 2014 16:51

Бидлярі банщику варто тямити в різниці цін на газ для населення і для бюджетних установ. Як кажуть в Одесі: "Це дві великі різниці!" Затямив?!! Правда він від цього теж далекий, як і його патрон папієв

avatar

Юрій

14 січня 2014 16:57