Папієв призначив Унгуряна своїм заступником

Папієв призначив Унгуряна своїм заступником

17.02.2014, 12:54

Михайло Папієв щойно повідомив на апаратній нараді про призначення Олега Унгуряна заступником голови ОДА. Про це йдеться на сторінці ОДА у Facebook. Досі Унгурян був радником губернатора.

Отож Олега Унгуряна і Віталія Темерівського поміняли місцями.

Нагадаємо, Олег Унгурян працював головою Кіцманської райдержадміністрації. Віталій Темерівський був заступником губернатора, а в грудня 2013 року призначений у Кіцмань.

Нагадаємо, присутність Олега Унгуряна на круглому столі в Народному домі 8 лютого пересварила між собою буковинських опозиціонерів. Представники Студентської громадської ради, які виступили від молоді,  запропонували вислухати присутнього представника влади Олега Унгуряна, якого, до речі, у списку запрошених не було. Радник голови ОДА почав ухилятись від конкретно поставлених запитань, говорив про те, що провладна партія ще зможе все налагодити, якщо їм дати шанс, а також висловлював недоречні гасла про те, що влада досі підтримує проєвропейський напрямок. Таке поводження місцевого «регіонала» спровокувало конфлікт, який ще кілька разів упродовж заходу спробував зчиняти радник.

Чи не єдиним, хто згодом публічно прокоментував своє ставлення до присутності на круглому столі регіонала Унгуряна і засвідчив своє негативне ставлення до політики Партії регіонів, став активіст УДАРу Олексій Коломієць. 

- Його влада - бандитська, а його покращення - це коли знищують людей, - сказав О.Коломієць. 

Під час активного протистояння під ОДА 24 січня новий заступник губернатора - замість згладжувати конфлікт пропонував депутатам вдавати, що ніякого народного протесту не існує, а також провокував депутата Салагора (+ дивіться на останній хвилині відео УНГУРЯН ПРОВОКУЄ САЛАГОРА)

- Генерал хрєновий, - кричав тоді без 5 хвилин заступник голови Чернівецької ОДА Унгурян. 

 

"Для людей сьогодні партійні кольори не мають ніякого значення, а щодо моєї партійної належності, так – я член Партії регіонів і я ніколи не соромився, а більше того – горжусь, - заявив під час ефіру в програмі "Суть речей" тоді ще радник голови Чернівецької ОДА Олег Унгурян. - Тому що є багато порядних, відповідальних людей, які на своїх робочих місцях виконують свої функції, свою роботу. І мені не соромно за власну роботу.

«Беркут» не є членами Партії регіонів, тому що правоохоронці за законом не мають права бути членами будь-якої політичної сили. Звинувачувати членів Партії регіонів, особливо тих, що проживають у регіонах, у побитті людей на Майдані, є перекручуванням фактів, більше того – є відвертим обманом.

Я хочу відповісти Максиму Юрійовичу, що я ніякого рішення не буду приймати під тиском і немає відповідальності на членах Партії регіонів за ті події, які мали місце у зіткненням між агресивно налаштованими мітингувальниками та правоохоронцями.

Я, звісно, не можу не сумувати з того приводу, що загинули люди і це мають усвідомити всі – всі, хто прагне влади, народні депутати, опозиціонери, ті, хто сьогодні при владі, що будь-яка річ не вартує того, щоб втрачати людські життя. Це абсолютно щира правда і люди завжди розбираються, коли людина говорить щиро.

Сьогодні потрібно прийняти рішення на всіх рівнях, які б дали відповідь людям, що незалежно від того де вони проживають, якого вони віросповідання, якої національності, якої партійної приналежності чи політичних поглядів, так як гарантує Конституція, вони сьогодні мають бути у безпеці. Нічого не має загрожувати їх життю та здоров’ю.

А самопроголошені ради, які хочуть підмінити собою народ, я цього не сприймаю. Я сприймаю легітимну владу: сільських голів, сільських депутатів, депутатів районних рад, обласної ради і на цих людях сьогодні відповідальність за життєдіяльність. А що таке Народна рада?"

1