Папієв обурився, що його 'відправили' на лікарняний

Папієв обурився, що його "відправили" на лікарняний

18.10.2013, 21:48

Голова ОДА Михайло Папієв обурився чуткам, які з’явилися у соцмережах, що він перебуває на лікарняному. "Сьогодні на одному з сайтів прочитав, що я на лікарняному. Звідки ця чутка? Я 43 мільйона гривень з Києва привіз, а мене на лікарняний відправили. Я взагалі на лікарняний не ходжу, - сказав Михайло Папієв під час спілкування з пресою у кулуарах конференції Спілки вірмен України, яка сьогодні, 18 жовтня, відбувається у ЧНУ.

Про лікарняний Папієва у соціальних мережах повідомив народний депутат Максим Бурбак: "Погрозу звільнити за погану роботу деяких голів обласних адміністрацій кожен сприйняв буквально і відповідно почав діяти. Голова краю, де варто жити, одразу захворів . Це не новина. Всі чиновники, над якими збираються хмари або звільнення, або кримінальної відповідальності, одразу починають хворіти і переважно на серце. Не виняток і Михайло Миколайович".

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Бурбак-брехло  неймовірний.  Для   демонстрування  власного  тіла  і   "розуму"  ладен   провести  чергові  акції  на  кладовищі!

avatar

Степан

18 жовтня 2013 16:21

Ну дуже хочу щоб захворів.......а він мільйони возить з Києва.

avatar

Дурбак

18 жовтня 2013 16:46