Папієв каже, що партійні намети не вписуються в архітектурний ансамбль старого міста. А Сорбонна?

Папієв каже, що партійні намети не вписуються в архітектурний ансамбль старого міста. А Сорбонна?

31.10.2011, 20:30

"Європейським Чернівцям не личать намети на центральних площах, причому будь-яких політичних сил. Про це сьогодні під час апаратної наради заявив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв. За його словами, передвиборча кампанія в Чернівцях, судячи з наметів на центральних площах і вулицях обласного центру, вже почалася. “Я проїхав вихідними вулицями міста і побачив різнокольорові намети, зокрема, в центральній частині міста, – сказав Михайло Папієв. – Чесно кажучи, не личать ці, так звані, малі архітектурні форми Чернівцям, псують імідж столиці Буковини, не вписуються в архітектурний ансамбль старого міста”. Причому, за словами глави крайової виконавчої влади, так рекламують себе різні політичні сили і громадські організації.

Михайло Папієв вважає, що якщо насправді любиш Чернівці, то не псуватимеш його у такий спосіб. “Невже політики люблять себе більше, ніж рідне місто? Якщо так, то не обклеюватимеш місто листівками і агітками де заманеться. Може дійти до абсурду: уявіть собі, що всі політичні і громадські організації краю вирішать одночасно агітувати городян кожен за своє – у що перетвориться наше красиве місто?”, – сказав глава крайової виконавчої влади. Він відзначив, що ніде в цивілізованому світі не побачиш нічого подібного – якщо маєш бажання заявити про себе, то розміщуй рекламу у відведених для цього місцях, або чіпляй на плечі плакат і ходи з ним по місту. Голова облдержадміністрації вважає, що у місті мають бути визначені місця для такої агітації, і, на його погляд, вони не мають бути у старій частині Чернівців. Він рекомендував міській раді провести архітектурно-містобудівну експертизу і чітко визначити місця для розміщення наметів. Причому, ці умови мають виконуватися всіма політичними силами і громадськими організаціями.

“Хочу, щоб Чернівці справді відповідали європейським стандартам, і любов до міста, турбота про його мешканців проявлялася штатними борцями за щасливе життя городян в реальних добрих справах”, – сказав Михайло Папієв. Водночас, за його словами, влада в області і місті має забезпечити і забезпечить конституційні права громадян, у тому числі на політичні акції, зібрання і мітинги, згідно з чинним законодавством, причому, це стосується всіх без винятку громадсько-політичних сил. “Для всіх мають бути створені рівні умови”, – констатував Михайло Папієв.



КОМЕНТАРІ (1)

а и.о.?!!

avatar

gugl

01 листопада 2011 10:13