Папієв думає, що депутати скоро будуть з головою

Папієв думає, що депутати скоро будуть з головою

14.11.2011, 20:49

На наступній сесії Чернівецької обласної ради можуть обрати голову. Таке припущення висловив на прес-конференції сьогодні голова облдержадміністрації Михайло Папієв.

- Обрання голови – це справа депутатів, - сказав губернатор. – Але за інформацією, якою я володію, депутати вже визначилися і на наступній сесії голову, думаю, це питання буде вирішено.

Михайло Папієв також розповів, що нині є п’ять кандидатів на посаду голови облради, але відмовився назвати прізвища.

Джерело: molbuk.ua

Під час приїзду до Чернівців, нагадаємо, Президент України Віктор Янукович закликав владу Чернівецької області готуватися до реформи місцевого самоврядування. Про це Глава держави сказав під час наради з адміністративно-господарським активом регіону. “Ми розпочинаємо найближчим часом реформування, яке передбачає децентралізацію влади і передачу функцій в регіони. Ви повинні бути до цього готові і морально, і з точки зору підготовки кадрів”, – зазначив Віктор Янукович, звертаючись до учасників наради.



КОМЕНТАРІ (3)

avatar

Misha Shmorgun

14 листопада 2011 22:07

І це не найгірший варіант.

avatar

Ivan

15 листопада 2011 08:06

Кажуть, що ще одним з 5 кандидатів був Шкробанець. Але "монолітні" регіонали вирішили його попустити. Точніше одна з груп впливу. Тому й Халатурника закрили. Це атака не так на самого Халатурника, як на Шкробанця. Так їм і треба, нехай перегризуть одне одному горлянки. Чим раніше, тим нам буде легше жити.

avatar

Шкробанець

15 листопада 2011 09:12