Папієв тисне на газ. 'Регіонал' назвав агітацію Папієва 'морально неправильною'

Папієв тисне на газ. "Регіонал" назвав агітацію Папієва "морально неправильною"

13.08.2012, 17:40

 Телеканал ТВі продемонстрував відеозапис, на якому голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв під час службової поїздки активно агітує населення голосувати за провладного кандидата у народні депутати, попереджаючи людей, що в разі його непідтримки вони залишаться без газу, повідомляють «Чернівці. Коментарі».
Як пише сайт Gazeta.ua, народний депутат від Партії регіонів Олег Надоша, коментуючи відеозапис, зазначив, що коли від чиновників лунає агітація у формі погроз, це дуже неправильно з моральної точки зору..
"Морально це не є правильно", - сказав спочатку Надоша. Згодом, переглянувши відеозапис вищезазначеного епізоду з Папієвим, "регіонал" взагалі відмовився коментувати ситуацію.
"Я не хочу коментувати його дії. Ці епізоди повинні коментувати ті люди, де він працює", - зазначив нардеп, уточнивши, що реагувати на такі вчинки губернатора має Адміністрація президента.
Разом з тим, за словами народного депутата-"бютівця" Сергія Подгорного, зацікавити цей скандал має насамперед ЦВК.

"Але Центрвиборчком реагуватиме тоді, коли будуть відповідні скарги. Ті, хто був присутній там, можуть звернутись до ЦВК із скаргою на дії Папієва", - уточнив опозиціонер.Водночас він спрогнозував, що такі звернення не матимуть серйозних наслідків для порушника виборчого законодавства."Тому тут єдина надія на виборця, який повинен бути мудрішим і відреагувати дуже правильно. Цій владі довіряти вже не можна", - підсумував Подгорний.

 Фото
ru.tsn.ua

Джерело: «Чернівці. Коментарі»

1