Папієв на Антимайдан не їздив, замість губернатора там 'запалював' голова Кіцманської РДА Олег Унгурян

Папієв на Антимайдан не їздив, замість губернатора там "запалював" голова Кіцманської РДА Олег Унгурян

16.12.2013, 19:36

На вихідних у Києві відбувся провладний мітинг. 14-15 грудня у Києві на Європейській площі відбувся мітинг на підтримку політики Януковича, в якому взяла участь і делегація з Чернівецької області.

На Антимайдан у Києві на підтримку уряду Чернівецька облорганізація Партії регіонів відправила 500-700 осіб. Про це на брифінгу повідомив голова ОДА Михайло Папієв.

Сам Папієв на Анттимайдані не був.

- Покинути межі Чернівецької області я можу лише за погодженням з Президентом України, - заявив М.Папієв. - Це має бути або виклик Кабінету міністрів чи інші відомі заходи, після цього отримати погодження. Я не планує звератися з таким клопотанням до Прези дента, бо голова ОДА має забезпечувати життєдіяльність області на місці.

Водночас ПР Буковини відправляла своїх активістів на Антимайдан.

- Від облорганізації ПР люди їхали, - сказав губернатор. - Рознарядки не було, люди їхали за власним бажанням. Як мені відомо, поїхало від 500 до 700 людей. Докладніше інформацію може надати Матвій Куцак (заступник голови облорганізації — molbuk.ua).

Нагадаємо, Матвій Куцак 13 грудня розповів molbuk.ua, що Чернівецька обласна організація Партії регіонів не організовує поїздки до Києва на Антимайдан.

Як повідомляють у прес-службі обласного осередку Партії регіонів, перед присутніми виступив голова Кіцманської районної організації ПР Олег Унгурян. Він акцентував увагу на тому, що євроінтеграція зараз – це праця над побудовою Європи в Україні.

"Учасники мітингу виступили проти розколу України, силового захоплення влади, хаосу і безладу, барикад і насильства, вандалізму, провокацій і брудних політичних ігор опозиції", - йдеться у повідомленні прес-служби. 

Джерело: molbuk.ua та vidido.ua.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Папиев,  Галиц, Куцак,...Целое  кодло  руководителей  и  не  один "не смог  поехать"? Я  не  ратую  за  поездку  в киев и организацию  поездки  в  поддержку  власти... Но!  Вы кормитесь  с  того  корыта  и  туда же  плюете.  Таких  ПРИСПОСОБЛЕНЦЕВ  надо  гнать  в  шею  с  власти.  Есть  смысл  ставить на  работу  таких, как  Унгурян.  Он, по крайней  мере,  честен  и  обязателен  в  выполнении  своих  обязанностей. Ему  вряд ли хотелось  ехать,  но  он  ПОСТАВЛЕН  ВЫПОЛНЯТЬ  РАБОТУ  и  он  её  выполняет.

avatar

Гость

16 грудня 2013 15:57

Унгурян О.М. доказав Президенту, що на нього можна розраховувати у скрутну хвилину. Пишаємося Вами, Олег Миколайович!

avatar

Регіони Буковини

16 грудня 2013 21:19