'Пан Папієв «полюбив» команду лише з виходом у Першу лігу, здатен лише махати рукою з віп-ложі, яку він, до речі, в цьому сезоні відвідав лише один раз': заява фанів 'Буковини'

"Пан Папієв «полюбив» команду лише з виходом у Першу лігу, здатен лише махати рукою з віп-ложі, яку він, до речі, в цьому сезоні відвідав лише один раз": заява фанів "Буковини"

21.08.2013, 23:27

ЗАЯВА ФАНІВ БУКОВИНИ!!! ВАРТО ЇХ ПІДТРИМАТИ І ПРИЇХАТИ УСІМ КОМУ НЕБАЙДУЖА ДОЛЯ УКРАЇНСЬКОГО ФУТБОЛУ!! ПРОХАННЯ ПРО МАКСИМАЛЬНИЙ ПЕРЕПОСТ!

«Буковина» - це не просто 11гравців на полі. Для кожного з нас вона стала не лише найважливішим ФК, а й частиною життя. Саме ця футбольна команда об’єднала навколо себе молодь, яка веде здоровий спосіб життя та пропагує спорт, проводить різноманітні акції та підтримує не тільки основну команду, але й молодих хлопців, які займаються футболом, а що буде, якщо клуб щезне?

Зараз чернівецька «Буковина» на межі зникнення, а ледь не вчора вона була претендентом на найвищі місця, даруючи вболівальникам надію на вихід у Прем’єр-лігу, але міська влада доклала максимум зусиль, щоб знищити команду, перекривши частину фінансування та поставивши свої умови. Пан Папієв, який «полюбив» команду лише з виходом у Першу лігу, здатен лише махати рукою з віп-ложі, яку він, до речі, в цьому сезоні відвідав лише один раз, а «почесний» президент клубу втік з тонучого корабля, заявивши, що він надзвичайно зайнятий, але невже ТИ зможеш жити у місті, де не буде футболу? Невже ТОБІ не хочеться радіти перемогам рідної команди? Невже ТИ не звернеш уваги, якщо клуб вже у вересні зникне?

Лише відданість та підтримка фанатів та вболівальників зможе хоча б якось змінити ситуацію. Не залишайся байдужим, саме ТВОЯ присутність на домашньому матчі проти Сум може бути вирішальною. Прийди та підтримай клуб на 18-му секторі, адже саме там зберуться найвідданіші фанати, які віддадуть усі сили, щоб клуб не знищили. Після матчу на все тому ж 18 секторі будуть проведені збори, де ТИ почуєш, як саме можна допомогти команді. Врятуй «Буковину», врятуй місто!

Заява Буковинського УЛЬТРАС -http://vk.com/fcbc_ultras?z=photo-33429984_309117063%2Falbum-33429984_00%2Frev

1