'Палац Діда Мороза' - ознака духовної відсталості Чернівців, - активіст

"Палац Діда Мороза" - ознака духовної відсталості Чернівців, - активіст

20.12.2014, 18:59

У центрі Чернівців вже відкрили головну ялинку, ковзанку та новорічний ярмарок.

Утім, не всім чернівчанам подобається організація свята.

До прикладу, громадський активіст Павло Колядинський вважає, що "Палац Діда Мороза" - ознака духовної відсталості Чернівців.

До приходу радянської влади на Буковині не відзначали Новий рік і не знали, хто такий дід мороз. Натомість святкували Миколая та Різдво.

Свято має духовне, виховне значення. Тож вивістку на будиночку пропонують замінити.

"З Соборної площі ідуть діти і несуть кульки з написом FIRTASH Foundation. Чернівці - місто стабільності)", - прокоментувала побачене журналістка Оксана Драчковська. 

Частково використано матеріал:  Чернівецький промінь

Настоящий рождественский городок сегодня открыли в Черновцах. 

Домик Деда Мороза, ледовый каток, пони, сказочные герои и вкуснейшие угощения - волшебный праздник для малышей уже третий год подряд организовывает фонд Firtash Foundation.

Все развлечения для местной детворы совершенно бесплатные. Прочесть стихотворение или спеть колядки малыши могут в ледяном замке Деда Мороза - желающие пообщаться с волшебным дедушкой приехали со всей Буковины.

Специально к Новому году фонд приобрел ледовый каток и около сотни пар детских коньков. Завершатся празднования 15 января - фестивалем Маланок!

"В этом году рождественское городок по количеству заявлений желающих в нем работать побило все рекорды. На 21 домик был оформлен 56 заявлений", - говорит Мария Порчук, заместитель Черновицкого городского головы.

"Что меня в этом году задело - дети хотят мира. Мира в Украине. Это так актуально, меня аж сердце заболело!".

"Я рад, что уже елочка загорелась, очень рад, и что нас уже пустили на ледовую площадку. Я очень ждал этого дня!".

"Я очень рада, что сюда пришла, потому что сейчас праздник. И я со своими подругами люблю сюда ходить", - говорят дети.

1


КОМЕНТАРІ (14)

Опять проминнь.

avatar

Опять проминь.

20 грудня 2014 17:25

так у нас деякі (видалено адміном)  думают шо Миколай святий то дєд Мароз) ну що робити з отим коли духовно калічат дітей і ше випуче очі як дурень і верещит! Має бути традиція Українська!!! шось духовне! Діти мают видіти святого як святого Миколая а не лупупукукусса якогось чи дЄдамарозА. Ганьба! І досить шарікифірташа тикати позорники кулявлобифірташеві

avatar

Чернівці, Микола

20 грудня 2014 22:13

Вам щось не подобається, тоді і не ходіть туди.

avatar

Яніна

21 грудня 2014 08:55

Палац Діда Мороза в Чернівцях - це ознака того, що приходить Новий Рік!!! Якщо тобі не подобається, то прикрась дома не ялинку, як це роблять у всьому світі, а дідуха. Духовна відсталість Чернівців, це коли по місту не тільки ходят, а ще й пишуть такі (видалено адміном) як колядинській! Світ міняється, а вони нас до "постолів" тягнуть! Маю надію, що такі "колядинські" будуть в перших рядах в чергах до військомату, в не (видалено адміном) як (видалено адміном) по інтернет сторінках!  

avatar

До павла колядинського

21 грудня 2014 09:08

Ні дід мороз, ні святий Миколай не дарують дітям подарунки. То все брехня. "Усяка неправда то гріх" (1 Ів. 5:17). Висновки робіть самі.

avatar

1

21 грудня 2014 09:57

ви (видалено адміном) та комуняки ЗАДОВБАЛИ!

ПНХ (видалено адміном) з Буковини!

святий Миколай це не дЄдмароз-рашистів-окупантів!

святий Миколай творить добро і малечі і дорослим,і передусім це допомога душевна,духовна,а потім подарунки дітям не вибагливі(солодощі,....) ПЕРЕД УСІМ МОЛИТВА!ПОКАЯННЯ!І ПОХАННЯ ДО БОГА БЛАГОСЛОВЕННЯ ЧЕРЕЗ ЙОГО УГОДНИКА СВЯТОГО МИКОЛАЯ

ГЕТЬ (видалено адміном) З БУКОВИНИ!!!

avatar

до 09:57

21 грудня 2014 11:28

колядинський,драчковська...в (видалено адміном) нет денег. всех (видалено адміном) выпустили на волю. 

avatar

констатирую факты

21 грудня 2014 11:42

почему несколько (видалено адміном) указывают всем как жить? отправьте этих деятелей в АТО на передовую.

зачем в ато отправлять нормальных людей? в ато как раз нужны такие (видалено адміном) 

avatar

21 грудня 2014 11:45

 Павло Колядинський, иди (видалено адміном) (видалено адміном) и иди к своему духовному (видалено адміном) вдохновителю, (видалено адміном) (видалено адміном)!!!!!!!!!! (видалено адміном) (видалено адміном) (видалено адміном) (видалено адміном) (видалено адміном)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СО СВОИМИ (видалено адміном) ТЫ НЕ АКТИВИСТ ТЫ (видалено адміном)

avatar

Андрей

21 грудня 2014 13:30

я в рот (видалено адміном) твою (видалено адміном) духовность, чтоб ты (видалено адміном) под себя всю жизнь, и говорить розучился!!!! (видалено адміном) !!! не нравится новый год просто (видалено адміном) у кого-то и (видалено адміном) завали !!!! И (видалено адміном) к своему убыточному пещерному духовному вдохновителю. (видалено адміном) (видалено адміном)

avatar

Андрей

21 грудня 2014 13:33

Не путайте: (видалено адміном) это одно, а Колядинский - другое

avatar

)))

21 грудня 2014 13:48

Про вiдсталу духовнiсть Чернiвцiв говорить те що тобi (видалено адміном) колядинському батьки в дитинствi (видалено адміном) не вiдрiзали щоб такi (видалено адміном) (видалено адміном) як ти бiльше не народжувались на свiт i не ганьбили нормальних адекватних людей, через те що просто ходять по землi i розкривають свiй (видалено адміном) неосвilченний (видалено адміном) з приводу того що зрозумiти людинi не дано. Щось не до в подоби (видалено адміном) (видалено адміном) геть. Активiст (видалено адміном). та ти ще (видалено адміном) (видалено адміном) напевно i до Еуропи хочеш?? там теж будеш (видалено адміном) що то свята не нашi, що ти (видалено адміном) (видалено адміном), i що треба все мiняти

avatar

Вiктор

21 грудня 2014 13:51

Гудити зроблене іншими просто. Краще покажіть, на що здатні самі. Що запропонуєте (і, головно, ЗРОБИТЕ) взамін? Палатку волонтьора?

avatar

Колядинському-Драчковській

21 грудня 2014 16:59

видалено адміном видалено адміном видалено адміном видалено адміном видалено адміном видалено адміном видалено адміном видалено адміном ВСЕ В УКРАЇНІ ДОБРЕ! (видалено адміном)!!!

avatar

Чернівчанин

22 грудня 2014 00:26