'Освоєння ласого шматка в 620 мільйонів гривень': Жаровський хоче, щоб Клічук віддав гроші на ремонт злітної смуги в Чернівцях у руки Ковалюку

"Освоєння ласого шматка в 620 мільйонів гривень": Жаровський хоче, щоб Клічук віддав гроші на ремонт злітної смуги в Чернівцях у руки Ковалюку

26.06.2021, 09:43

Голова фракції «Слуга Народу» у Чернівецькій обласній раді Володимир Жаровський заявив, що очікує на рішення сесії Чернівецької міської ради щодо передачі Чернівецькій ОДА розробленої проєктно-кошторисної документації з ремонту злітно-посадкової смуги аеропорту в м.Чернівці.

Очевидно, саме це є головною умовою "Слуг народу" до міської влади Чернівців для виділення бюджетних  коштів на реконструкцію злітно-посадкової смуги аеропорту від уряду України! 

Проводити тендери для освоєння ласого шматка в 620 мільйонів гривень, ділити гроші, контролювати хід виконання робіт на летовищі, яке перебуває у комунальній власності міста, а не області, будуть чиновники будинку з левами, а не ратуші.  

Наразі перший транш у розмірі 100 мільйонів гривень на капітальний ремонт смуги летовища міжнародного аеропорту «Чернівці» імені Каденюка вже надійшов на рахунок Чернівецької облдержадміністрації, - про що радісно повідомив перший заступник голови ЧОДА Богдан Ковалюк. 

– Ми вже провели консультації із Державною авіаційною службою України щодо технічних завдань та нормативних вимог до ремонту смуги. Найближчим часом плануємо оголосити тендер на виконання робіт, – зазначив Богдан Ковалюк.

1