Останній тиждень місяця народний депутат Максим Бурбак традиційно спілкувався з виборцями в округах

Останній тиждень місяця народний депутат Максим Бурбак традиційно спілкувався з виборцями в округах

02.05.2013, 17:43

Крім традиційного прийому в обласній раді мною було проведено виїзний прийом громадян в приміщенні будинку культури обласного товариства глухих. Аудиторія для виїзного прийому була обрана не випадково, адже нещодавно обласна організація УТОГ відзначила своє 80-річчя. Влада поздоровляла та знову обіцяла.А я впевнений, що живе безпосереднє спілкування з людьми, відповіді на запитання, при потребі – допомога у вирішенні наболілих проблем,може бути більш доречним.

В спілкуванні з інвалідами, позбавленими слуху, допомагали перекладачі обласної організації УТОГ. А членів обласної організації УТОГ цікавив дуже широкий спектр питань – від непосильної оплати за газопостачання до такого глобального питання, як те, що для України повинно стати пріоритетом: шлях до Євросоюзу чи участь в Митному союзі.

Не думайте, що ці люди зайняті лише своїми справами та не цікавляться тими негативними процесами , які зараз відбуваються в нашій державі. Вони досить фахово дослідили багато питань: розшарування суспільства на бідних і багатих, знищення середнього класу, відтік найкращих кадрів за кордон, створення громадянського суспільства,працевлаштування молоді, різні проекти закону про вищу освіту. До багатьох питань вони відносяться з гумором(часом було дуже смішно з їх приколів про Януковича-літератора).Прийом перетворився на жваву бесіду, яку я мав перший раз в житті.Потім пішли індивідуальні звернення. За окремими письмовими та усними зверненнями інвалідів по слуху наразі готуються депутатські звернення до органів місцевого самоврядування та державної влади, до компетенції яких відноситься вирішення порушених питань.

Про це народний депутат України написав на своїй сторінці у ФБ.

 

1