Особистий рейтинг Клічука виріс і удвічі перевищує рівень довіри до партії, яку він представляє, - дослідження

Особистий рейтинг Клічука виріс і удвічі перевищує рівень довіри до партії, яку він представляє, - дослідження

17.09.2021, 15:48

Підтримка чернівчанами діяльності особисто Клічука вища, ніж членів його партії і команди.

Особистий рейтинг міського голови зріс порівняно з першим туром виборів. 

Дільність міського голови на посаді також цілковито і швидше схвалюють більше городян, ніж діяльність Чернівецької міської ради.  Відповідно (сумарно) 34% і 30 % опитаних городян. 

Не підтримують дії мера 46% опитаних, а міської ради - 51%.

Такими є результати Сьомого всеукраїнського муніципального опитування, проведеного Міжнародним?республіканським?інститутом (МРІ) в Україні спільно з Соціологічною групою “Рейтинг”   у 24 містах, щоб оцінити задоволеність жителів міст якістю послуг, ставлення до органів влади та вплив пандемії коронавірусу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Команди Михайлішина", "Європейської солідарності" Порошенка, "Пропозиції" Каспрука, "Рідного міста" і "Нарконтролю" суттєво обвалився рейтинг у Чернівцях

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: текст

 З повною версією дослідження можна ознайомитися за посиланням.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Опитування проведено Соціологічною групою «Рейтинг» у період з 12 травня по 3 червня 2021 року в 24 містах України (у Києві та всіх обласних центрах, включаючи Маріуполь у Донецькій області та Сєвєродонецьк у Луганській області). Опитування проводились шляхом особистих інтерв'ю у будинках 19 196 постійних жителів України віком від 18 років і старше. Дані були зважені, щоб відобразити загальне населення цих міст за віком та статтю. Статистична похибка не перевищує 3,5%, а коефіцієнт досяжності у середньому становить 65%. 

 

1