Особи, що допомагали фальшувати вибори у Чернівцях, понесли справедливе покарання, - Бурбак

Особи, що допомагали фальшувати вибори у Чернівцях, понесли справедливе покарання, - Бурбак

18.11.2015, 17:04

Для правоохоронних органів завданням номер один повинен стояти розшук депутата-втікача, якого підозрюють у підкупі виборців у Чернівцях, Ростислава Білика.

Про це на прес-конференції у Чернівцях повідомив лідер фракції "Народний фронт" у Верховній Раді Максим Бурбак, пише molbuk.ua

Бурбак заявив, що особи, дотичні до організації фальшування місцевих виборів у Чернівцях понесли справедливе покарання, але нині для правоохоронців головним завданням є знайти головного організатора цієї схеми.

"Особи, які проводили організацію фальшування виборчого процесу осуджені. Вони понесли справедливе покарання. Впевнений, що треба знайти і притягнути до відповідальності організатора цієї "каруселі". Думаю, для правоохоронних органів це питання - номер один. Для того, щоб показати громаді України, що вибори повинні проходити відкрито, прозоро відповідно до всіх норм виборчого законодавства", - зазначив М. Бурбак.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Немає такої конструкції в українській мові - понесли покарання, пане російськодумаючий Бурбак

avatar

Філя

18 листопада 2015 18:55

До Бурбака!

Регіонали теж думали,що схватили бога за бороду.

Скоро чернівчани будуть знати, хто дійсно організовував фальшування виборів. Шила в мішку не сховаєш. Як тільки громадкості міста стане відомо хто є батьками студентів, яких ти зробив цапами відбувайлами, то тобі прийдеться мінятись місцями із Біликом. Але тебе знайдуть дуже швидко. дуже вже тебе люблять земляки.

avatar

Чернівчанин

18 листопада 2015 22:17