Основне змагання на 202-му окрузі можливе між Рибаком й Федоровичем, - експерт

Основне змагання на 202-му окрузі можливе між Рибаком й Федоровичем, - експерт

28.09.2014, 22:32

Друкопис програми „Суть речей” на радіо Станція 103,2 ФМ від 25 вересня. Запрошений гість: голова Буковинської партнерської агенції Арсен Анциперов.

Ведуча: Оксана Денисюк.

Ведуча: окремо поговоримо про мажоритарні округи. 202 округ – Франц Федорович, теж колишній старий регіонал, який зараз йде від Сергія Тігіпка. Два Філіпчуки – Георгій від «Батьківщини» та Василь від «Громадянської позиції» Гриценка та нинішній нардеп Олександр Фищук від «Народного Фронту». Я обрала найвідоміших.

Арсен Анциперов: а Іван Рибак

Ведуча: Іван Рибак на сайті ЦВК ще не зареєстрований.

 Арсен Анциперов: але він заявив. Сьогодні подача документів триває до 12 ночі, а потім є час, коли вони будуть зареєстровані, тому вважаємо, що він один із фігурантів. Цей округ дійсно цікавий тим, що особи дійсно цікаві, боротьба там має бути. Тим паче, що цей округ найбільш патріотичний, український, як його ще називають, хоча стараннями колишньої влади він трохи розбавлений румуномовним округом. До речі, залишилось те саме розмежування округів під вибори-2012, як раз для того, щоб орієнтації наших певних груп населення і традиційні їх симпатії загасили один одного. Але присутність так званих політичних парашутистів на цих виборах дуже помітна. Принаймні на цьому окрузі два Філіпчуки: один колишній губернатор, колишній міністр і навіть колишній в’язень, невідомо політичний чи ні, а другий – колишній наш земляк, працівник МІС, молодий Філіпчук, тобто конкуренція буде. Але ось ця відірваність від краю, скоріш за все, не додає їм переваг. Серед лідерів, на мій погляд, могли б бути Рибак і Федорович. До речі, якщо б Федорович пішов, як самовисуванцем, то це для нього було б значно краще, аніж підтримувати вірність команді колишніх регіоналів. І тому основне змагання, на мій погляд, буде між цими двома постатями.

Інформаційний партнер програми „Суть речей” на радіо Станція 103,2 ФМ www.buknews.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

почекаэмо до оголошення всых кандидатыв а потым поговоримо яка боротьба буде

avatar

франц

28 вересня 2014 20:35

Боже!  Про  яку  боротьбу  з  участю  Рибака  Ви  говорите?  Який  з  нього кандидат,  а  депутат  тим  більше?  Воно  трьох слів до  купи  не  зв"яже,  зате  воровкувате  з  дитинства.  Не  працювало  на  виробництві,  не  знає  " по  чому  фунт  лиха". Ці  пів  року,  що  в  ОДА,  просидів  мишею. Нічого  путного,  правда,  і  лиха  не  приніс.  Як  сухий  крохмал,  водою полиєш-набухає  і  стає  слизьким...

avatar

Параска

28 вересня 2014 21:47

Експерт - зовсім не експерт, якщо вважає Федоровича більш рейтинговим за Карлійчука.

Про Рибака написали люди які його краще знають.

avatar

Тарас

29 вересня 2014 00:57

Щось цей експерт погано орієнтується.  Боротьба звичайно буде , але переможе  однозначно Георгій Філіпчук.

avatar

Ворожка

30 вересня 2014 00:18