«Народний фронт» підтримав  проведення Відкритого чемпіонату Чернівців з баскетболу 3х3

«Народний фронт» підтримав проведення Відкритого чемпіонату Чернівців з баскетболу 3х3

24.07.2016, 00:02

Прем’єрні для Чернівців національні змагання з баскетболу 3х3, які «поселились» на площі Філармонії, розпочалися 23.07.16 з «баталій» серед жіночих команд.

У цій номінації для участі у чернівецькому етапі чемпіонату України зареєструвались 5 команд.

Цього ж дня і на цьому ж гарних збірних майданчиках, які привезли з Києва, організатори вирішили розіграти нагороди Відкритого чемпіонату Чернівців серед чоловічих команд та серед юніорів U-18. У чоловіків заявились 11 команд, у юніорів – 10. Чоловіки та юніори змагатимуться у рамках чемпіонату України у неділю, 24.07.16.

Місцеві спортсмени вже мрійливо зазначають, що такі майданчики приносили би велику користь для оздоровчої і пропагандистської роботи у столиці Буковини. Президент обласної федерації баскетболу Микола Попадюк на це зауважив, що ціна цих майданчиків (навіть разом з конструкціями-щитами) не є такою великою, щоби Чернівці не могли собі дозволити таке «спортивно-оздоровче задоволення».

Організатор Відкритого чемпіонату Чернівців з баскетболу 3х3 – обласна федерація баскетболу (Микола Попадюк), за підтримки міськспортуправління (Дмитро Макаренко), БК «Ірбіс», обласного відділення НОК України (Іван Гешко), облцентру «Спорт для всіх» (SportBuk.com), місцевого осередку партії «Народний фронт». Національні змагання з баскетболу 3х3 організовує Федерація баскетболу України. Велику частку організаційної роботи на місці взяв на себе віце-президент обласної федерації баскетболу Олександр Тюрін.

Джерело: http://sportbuk.com/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Ну все, тепер заживемо. А що каже Фронт про загальні туалети в місті ?

 

 

 

avatar

Бурак

23 липня 2016 22:06

фронт може тільки таке підтримувати, економіку країни їм підтримати НЕ ВДАЛОСЬ (

avatar

Студент

24 липня 2016 11:06