Осачук відповів, чи буде він вибачатися перед чернівчанами, як Яценюк

Осачук відповів, чи буде він вибачатися перед чернівчанами, як Яценюк

25.11.2021, 15:02

Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук відповів на питання кореспондента BukNews, чи думає він вже про те, за що вибачатиметься перед буковинцями, чернівчанами, коли залишить свою нинішню посаду.

Так, як це нещодавно зробив наш краянин Арсеній Яценюк, який вибачився перед чернівчананми, що перебувачи на посаді прем'єр-міністра України більше уваги приділяв порятунку країни, ніж допомагав рідному місту.   

- Я думаю, коли плавець перебуває в русі, на повну потужність працює веслами, він часом не може озиратися на те, чи він на сто відсотків правильно тримає курс, чи десь схибив. Святих не буває. Ніхто не  застрахований від помилок чи помилкових рішень. Особливо у кадрових питаннях. Адже йдеться про людський потенціал, кадровий ресурс, емоції, спроможність співпрацювати. Хтось може бути ідеальним спецназівцем-індивідуалістом, але не може працювати в команді. Тому я вважаю. що це відповідальність керівника постійно формувати команду. Це динамічний процес. І це не про образи. Це про те, що хтось спроможний працювати в команді, а хтось є більше індивідуалістом. Коли ми доберемося до міцного берега, то ми повернемося до цього питання, чи є у мене внутрішнє відчуття, що я маю за щось вибачатися, - сказав Осачук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук два роки не був у відпустці

Історія будівництва школи у Кам'янці - з політичним підтекстом і подвійним дном, - голова ЧОДА

 Осачук відповів, чи буде він вибачатися перед чернівчанами, як Яценюк

Осачук пропонував Клічуку посаду Ковалюка

1