Організатори акції «Чернівці проти Яценюка» призначили журналістам місце для зустрічі

Організатори акції «Чернівці проти Яценюка» призначили журналістам місце для зустрічі

31.10.2011, 16:15

У понеділок, 31 жовтня, на пл. Театральній в Чернівцях о 14 год. 30 хв. відбудеться брифінг організаторів акції «Чернівці проти Яценюка». Запрошуються журналісти чернівецьких газет, радіо і телебачення. Голова ГО «Спільними зусиллями чернівчан» Василь Мойсов.

Див. також:  Чернівецьких "фронтовиків" викликали на «соціалістичне змагання»
29.10.2011, 11:45

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ЧЕРНІВЧАН» (58000, м. Чернівці, вул. Поповича, 6, тел..050 986-49-42) 28 жовтня 2011 р. поширила ПРЕС–РЕЛІЗ "АКЦІЯ «ЧЕРНІВЦІ ПРОТИ ЯЦЕНЮКА»". "Започаткована нашою громадською організацією акція ставить за мету захистити Чернівці від зазіхань і грабунку, повернути громаді міста загарбані представниками «Фронту змін» землі і об’єкти, зокрема 27 гектарів землі на вул. Рівненській, де мала будуватись лікарня, а зводяться котеджі, прихоплений «фронтовиками» завод «Гравітон» і невідомо що там робиться з цим майном, закладений ними ринок «Добробут» на людській землі не платить податків до казни міста, і, як стало відомо, до того ж власники не платять зарплату своїм працівникам.

Це лише ті приклади, про які нам стало відомо. Своєю акцією ми хочемо привернути увагу жителів Чернівців до того, що чернівецькі керівники «Фронту змін» не білі і пухнасті, а разом зі своїм начальником Арсенієм Яценюком дерибанять наше місто.

Ми хочемо, щоб вони все повернули громаді міста, бо це все створювалося чернівчанами впродовж років, а відійшло не зрозуміло як до рук спритних ділків Яценюка.

З цією метою ми збираємо підписи не байдужих городян з вимогою до міської влади повернути чернівчанам все, що в них забрав «Фронт змін»!

Наша акція здійснюється не на противагу збору підписів «Фронтом змін» в Чернівцях, але ми готові позмагатися з «фронтовиками». Викликаємо на змагання представників Яценюка – хто збере більше підписів. Це буде таке собі «соціалістичне змагання».

Цю акцію розпочала ГО «Спільними зусиллями чернівчан», але до неї можуть долучитися інші громадські організації і партії.

Голова ГО «Спільними зусиллями чернівчан» Василь Мойсов"