Опозиціонери наполягають, що Маніліч має піти

Опозиціонери наполягають, що Маніліч має піти

19.11.2011, 02:05

Члени Комітету опору диктатурі в Чернівецькій області ініціюють скликання позачергової сесії обласної ради

Про це йдеться в Заяві обласного Комітету опору диктатурі, прийнятій на його засіданні сьогодні. Вже неодноразово депутат обласної ради, голова облпарторганізації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян наголошував на тому, що заступник голови облради В.Маніліч повинен скласти депутатські повноваження, оскільки пройшов до ради за списками ВО «Батьківщина», а згодом відкрито перейшов до співпраці з владою. Сьогодні обласний Комітет опору диктатурі наголосив, що «заступник голови обласної ради неспроможний виконувати покладені на нього повноваження».

В Заяві, зокрема, зазначається, що саме «сьогодні, 18.10.2011 р., минає тримісячний термін з дня проведення останнього пленарного засідання сесії Чернівецької обласної ради VI скликання. На цей час відсутнє розпорядження про скликання чергової сесії обласної ради, що є грубим порушенням чинного законодавства та регламенту обласної ради».

В зв'язку із цим, йдеться в Заяві, всі політичні партії, що входять до Комітету опору диктатурі в Чернівецькій області та мають депутатів в обласній раді ініціюють скликання позачергової сесії Чернівецької обласної ради з питанням порядку денного: «Обрання голови Чернівецької обласної ради». Збір підписів депутатів доручено головам фракцій, відповідно до регламенту Чернівецької обласної ради.

 Заява Комітету опору диктатурі в Чернівецькій області

 Сьогодні, 18.10.2011 р., минає тримісячний термін з дня проведення останнього пленарного засідання сесії Чернівецької обласної ради VI скликання. На цей час відсутнє розпорядження про скликання чергової сесії обласної ради, що є грубим порушенням чинного законодавства та регламенту обласної ради.

У зв'язку із цим всі політичні партії, що входять до Комітету опору диктатурі в Чернівецькій області та мають депутатів в обласній раді ініціюють скликання позачергової сесії Чернівецької обласної ради з питанням порядку денного: «Обрання голови Чернівецької обласної ради».

Збір підписів депутатів доручено головам фракцій, відповідно до регламенту Чернівецької обласної ради.

Вже майже рік обласна рада функціонує без голови, а заступник голови обласної ради неспроможний виконувати покладені на нього повноваження.