У Партії регіонів думають, що ОПОРА працює на Панчишина, - Заява Чернівецької обласної організації Партії регіонів

У Партії регіонів думають, що ОПОРА працює на Панчишина, - Заява Чернівецької обласної організації Партії регіонів

16.10.2012, 15:53

"У розпорядженні обласної організації Партії регіонів є відео, яке підтверджує це, - йдеться у поширеній прес-службою ПР Заяві.  - Так, 13 жовтня, кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому округу №204 Руслан Панчишин під час зустрічі з виборцями в Сокирянах у районному будинку творчості і дозвілля повідомив, що він запізнився на цю зустріч, бо йому зателефонували представники ОПОРИ і попередили про провокацію, яка готується проти нього.

«Хочу розпочати з не дуже приємної інформації, чому я запізнився. Буквально півгодини назад зателефонували мені представники ОПОРИ і сказали, що у місті Сокиряни готується якась провокація відносно мене, тому я змушений повідомити відповідні служби…..», - сказав кандидат у народні депутати Панчишин".

Відтак автори заяви запитують: Ми ставимо закономірне запитання – кому служить ГМ «ОПОРА»?

Нагадаємо, Руслан Панчишин - це кандидат-самовисуванець по виборчому округу № 204. Під час виборчих перегонів спостерігачі ОПОРИ двічі оприлюднювали інформацію про можливий підкуп Русланом Панчишином виборців. Першого разу йшлося про подаровані від його імені мобільні телефони, а другого - про старе борошно, яке нібито так само роздавали від його імені. Під час останнього публічного спілкування з пресою у Чернівцях Руслан Панчишин заявив, що у випадку з борошном ОПОРу просто інформаційно використали, пустивши по невірному сліду. Хто саме використав кандидат не уточнив. 

1