«Опоблок» мусить просити вибачення у депутата Чернівецької облради: активісти вимагають його заборони (рішення)

«Опоблок» мусить просити вибачення у депутата Чернівецької облради: активісти вимагають його заборони (рішення)

18.05.2017, 16:06

Відбулося засідання комісії з питань регламенту, етики та нагороджень Чернівецької обласної ради. На ньому було прийнято рішення засудити провокації «Опозиційного блоку» та членів фракції цієї партії, які вони влаштували під час відзначення Для пам’яті і примирення 9 та 10 травня. 

Також комісія захистила депутата обласної ради від «Самопомочі» Ольги Кобевко, яку «Опоблок» звинуватив у побитті свого члена Руслана Тулика. Комісія зробила висновок «що «Опоблок» зробив наклеп на депутата. Тому рекомендує фракції у раді звернутися до своєї партійної організації з вимогою вибачитися перед депутатом Ольгою Кобевко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В "Опозиційному блоці" заявляють, що голова облради Іван Мунтян працює на "підхваті" у нардепа Максима Бурбака, освячуючи його "кишеньковий фарс"?

 

На засідання комісії обласної ради з питань регламенту, етики та нагороджень були запрошені громадські активісти та правоохоронці.

Йшлося про провокації «Опозиційного блоку» на Буковині.

Під час обговорення цього питання з’ясувалося, що ця партія як правонаступниця партії Регіонів робить усе для того, аби дестабілузвати ситуацію в області.
Про це говорили Марія Філіпчук, Леся Хомко, Дмитро Чернишов, Микола Вишневський.

 

Активісти занепоєні тим, як діє «Опоблок» на Буковині. Три роки тому так провокатори діяли на Донбасі. Тепер там гинуть люди, йде кровопролитна війна.
 
Тому активісти запропонували обласній раді звернутися до ВРУ з пропозицією ЗАБОРОНИТИ провокаційну партію «Опоблок» в Україні. І цим вберегти Україну від руїни.
 
Джерело: chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Клоуны.

avatar

18 травня 2017 16:50

ПРОПОНУЮ ЗАБОРОНИТИ ДИХАТИ. КОЛИ ВІТЕР ЗІ СХОДУ: З КРЕМЛЯ ЖЕ Ж ДМЕ((((((( 

avatar

Данилівна

19 травня 2017 09:55