Оперативне відео СБУ з підпільного цигаркового складу, де вилучено нелегальну партію цигарок вартістю понад 3 млн. гривень

Оперативне відео СБУ з підпільного цигаркового складу, де вилучено нелегальну партію цигарок вартістю понад 3 млн. гривень

11.04.2013, 15:59

Співробітники регіонального Управління СБУ спільно з органами податкової міліції Чернівецької області викрили підпільний склад тютюнових виробів, на якому вилучили з незаконного обігу партію контрафактних цигарок відомих марок на суму понад 3 млн. гривень.

8 квітня ц.р., у передмісті Чернівців, в результаті здійснення спільних заходів у межах відкритого кримінального провадження, правоохоронці виявили на території приватного господарства підпільний перевалочний склад підакцизних товарів.

У облаштованому приміщені зберігалися готові до транспортування 1 250 ящиків тютюнових виробів відомих торгових марок (625 тис. пачок цигарок) без відповідних товаросупровідних документів. На більшості упаковок були акцизні марки з ознаками фіктивності.

Задокументовані матеріали та вилучена підакцизна продукція відповідно до вимог КПК України за підслідністю передані до Управління податкової міліції ДПС України в Чернівецькій області, яке здійснює розслідування в рамках кримінального провадження за ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

На даний час триває досудове слідство. Про це повідомляє прес-служба УСБУ в Чернівецькій області.

1