Онуфрій відправив службу у Бучі на цвинтарі, де поховали убитих під час бойових дій та російської окупації і освятив пам'ятний хрест

Онуфрій відправив службу у Бучі на цвинтарі, де поховали убитих під час бойових дій та російської окупації і освятив пам'ятний хрест

21.06.2022, 23:33
Предстоятель УПЦ МП Онуфрій звершив недільне богослужіння та освятив пам'ятний хрест на спомин загиблих у Бучі.
 
Цього ж дня з благословення Блаженнішого владики у місто доставили гуманітарну допомогу від благодійного фонду Предстоятеля «Мир вам». Мешканцям Бучі привезли продукти та речі першої необхідності.
 
Прибувши у Бучу, Блаженніший владика звершив заупокійну літію на цвинтарі, де поховали місцевих жителів, які загинули під час бойових дій та російської окупації.
 
 
За богослужінням помолились про мир на українській землі. Також піднесли молитви за упокій душ мешканців Бучі, які загинули, воїнів, які віддали своє життя, захищаючи Батьківщину, та всіх невинно вбитих у час війни.
 
Предстоятель освятив пам'ятний хрест, встановлений на подвір'ї храму на спомин мирних мешканців м. Бучі, які загинули у лютому – квітні 2022 року. Після освячення та заупокійної літії архіпастир виголосив слово. Блаженніший владика вклонився мешканцям Бучі, які перетерпіли жахи війни і вижили, за їхню любов до Бога і ближнього, за те, що вони не озлобились.
 
Нагадуємо, що 9 березня храм на честь апостолів Петра і Павла в Бучі постраждав у результаті обстрілів. Був пошкоджений купол храму, розстріляно вікна, зруйновані колодязь та адміністративні будівлі на території церкви.
 
 
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1