Онуфрій просить Путіна по-християнськи відпустити захисників Маріуполя

Онуфрій просить Путіна по-християнськи відпустити захисників Маріуполя

09.05.2022, 22:40

Митрополит УПЦ МП Онуфрій просить президента росії володимира путіна застосувати до українських захисників Маріуполя, які заблоковані на Азовсталі, процедуру екстракшн.

Про це повідомляє сайт УПЦ МП

“Під час різних війн протиборчі сторони знаходили можливим прояв гуманізму. Нам відомо, що РФ неодноразово в Сирії виступала посередником під час евакуації комбатантів, які потрапили до оточення. У зв’язку з цим, сподіваємося, що ви по-християнськи погодитеся на процедуру extraction для українського гарнізону в Маріуполі, і дасте можливість громадянським особам, поліцейським, прикордонникам і військовим, які перебувають в оточенні, вийти на контрольовану Україною територію або на територію третіх країн. Багато країн вважають за честь взяти посередництво у цій операції. Прошу вас вибрати будь-яку з них в ім’я воскреслого Христа”.

Онуфрій просить путіна про надання можливості всім, хто цього бажає, покинути Маріуполь – і цивільним, і військовим.

У своєму зверненні він зазначає, що родич Путіна за часів Другої світової війни і сам загинув під час блокади Ленінграда у 1942 році.

“Ваші рідні цілком відчули, що таке життя у відриві від великої землі, під безперервними бомбардуваннями, без їжі, води і медикаментів, коли смерть може наступити будь-якої миті від удару надпотужної зброї, голоду або відсутності медичної допомоги. У такому ж становищі сьогодні перебувають жителі Маріуполя та його захисники”.

 



Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.   

1