Онкоцентр у Чернівцях отримав вантажівку медичних засобів від Румунської Православної Церкви

Онкоцентр у Чернівцях отримав вантажівку медичних засобів від Румунської Православної Церкви

26.03.2022, 18:48
ОКНП «Буковинський клінічний онкологічний центр» отримав вантажівку медичних засобів від Румунської Православної Церкви для лікування онкохворих людей.
 
Лікарі онколікарні стверджують, що кількість онкохворих у нашій області збільшилась, а від сильних стресів та великих перерв під час лікування стан онкохворих людей погіршується.
 
"В нас дуже багато пацієнтів, яких ми приймаємо з різних куточків України. Ми їм допомагаємо. Ми стараємося їх заспокоїти. Онкологічні захворювання не люблять великі проміжки між лікуванням. Особливо коли пацієнти у такому серйозному стресі. І тому в нас набагато збільшилась кількість пацієнтів. І звичайно всі медикаменти мають здатність закінчуватися. Хочу подякувати Православній Церкві, всім православним людям, які допомагають медикаментами" - розповіла лікарка Гонца Ірина Анатоліївна
 
Чернівецько-Буковинська єпархія УПЦ висловлює подяку всьому православному духовенству та румунському народу за його підтримку складний для України час.
 
ДОВІДКОВО: 
 
ОКНП «Буковинський клінічний онкологічний центр» надає хірургічну допомогу 24/7 в плановому та ургентному порядку, як хворим Чернівецької області, так і вимушеним переселенцям з усієї Украіни, згідно вимог НСЗУ.
 
За словами генерального директора Чернівецького обласного клінічного онкологічного центру, депутата облради Ігоря Малишевського, наразі персонал закладу працює 24/7 та приймає всіх хворих, котрі потребують відповідної допомоги.
 
Наразі до Центру звертаються чимало людей з інших областей, котрі вимушені перебувати на нашій території, онкоцентр надає допомогу всім, хто звертається.
 
Пацієнти можуть отримати спеціалізовану медичну допомогу з хірургії, хіміотерапії та променевої терапії. Крім того, в закладі проводяться й планові процедури та оперативні втручання.
 
«Онкологічні хвороби не зникли. Тому попри війну, ми працюємо цілодобово та постійно приймаємо людей з онкозахворюваннями. Заклад оснащений відповідним чином та має необхідні медикаменти», - резюмує Ігор Малишевський.
 

 
ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? 
 
На зображенні може бути: 3 людини та люди стоять
1