Омелян: Такого безладу, як у Чернівцях, я не бачив ніде

Омелян: Такого безладу, як у Чернівцях, я не бачив ніде

17.03.2019, 12:54

На Буковину сьогодні, 17 березня, з робочим візитом прибув міністр інфраструктури України Володимир Омелян. 

Вранці відбулася зустріч у Чернівецькій обласній державній адміністрації, повідомляє прес-служба ОДА.

Зазначається, що основним питанням обговорення був план розвитку інфраструктури та проблеми цієї галузі в Чернівецькій області.

“В.о. голови ОДА доповів про плани розвитку інфраструктури області на 2019 рік. Володимир Омелян наголосив, що Міністерство і надалі спрощуватиме умови для роботи бізнесу та підтримуватиме прогресивні ініціативи”, – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр Омелян і нардеп Бурбак зустрілись з головами НовоселицькоЇ та Герцаївської РДА на недобудованому мосту поблизу Маршинців

У Чернівцях міністр інфраструктури України Володимир Омелян обурився безладом, який він побачив у місті.

 У рамках робочого візиту на Буковину у неділю, 17 березня, міністр інфраструктури відвідав Чернівці і був неприємно вражений побаченим. За його словами, такого безладу він не бачив у жодному іншому місті.

 Про це повідомляє кореспондент ТВА.

Володимир Омелян зауважив, що дороги і санітарний стан Чернівців, які є у жахливому стані, – це результат бездіяльності місцевої влади.

 Як відомо, директору департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради Володимиру Бешлею за IV квартал 2018 року нарахували 75 тис. гривень заробітної плати, в тому числі премії – 42,5 тис. У січні 2019 року він отримав 2,5 тисячі гривень надбавки за високі досягнення у праці.

 За високі досягнення надбавку розміром 2,6 тисячі гривень отримала у січні 2019 року також секретар виконавчого комітету Чернівецької міськради Антоніна Бабюк.

 Нагадаємо, директор департаменту ЖКГ Володимир Бешлей заявляв, що відремонтував у Чернівцях більше трьох десятків доріг.

 Відео “ямкового ремонту” у Чернівцях обурило мережу: чоботом рівняють асфальт.

 Пізніше у мережі оприлюднили інше відео – у Чернівцях на перехресті проспекту Незалежності – вулиці Героїв Майдану ремонтники засипають ями з водою асфальтним боєм.

 Чернівчани висміюють якість ремонтних робіт на проспекті Незалежності. Щодня у соціальних мережах користувачі діляться курйозними фото та відеозаписами з місць виконання ремонтних робіт.

 Фото: з архіву.

Джерело: https://tva.ua/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Мені видається, що Омелян приїхав,щоб "інспектувати" стан доріг в області!!, а не в м.Чернівці. Так, в Чернівцях дороги дуже погані. Але їх "добив до ручки" Каспрук і про це знають всі... Але те, що робиться в області це просто жах!! Так було в 2011-12 р.р. при ригах, а тепер вже і "після Фищука"!!??. До речі дороги в області ще ніхто і не думає робити. А в місті хоч почали... Як Порох має їхати в Чернівці? Знає лише Бог і П....к...

avatar

Юрій

17 березня 2019 14:52

пан омелян обурився пальцем помахав нононо і упи..ив а ви тра.....сь собі в цих чернівцах як хочете з цими проданами , бешлеями , каспруками!

avatar

123

17 березня 2019 18:32