Ольга Обершт буде радити Василю Продану. Замість Ірини Карімової?

Ольга Обершт буде радити Василю Продану. Замість Ірини Карімової?

19.04.2019, 12:03

Ольгу Обершт призначено радницею Чернівецького міського голови з питань публічності, підзвітності та запобігання корупції.

Про це повідомляють на офіційному сайті Чернівецької міської ради.

Відповідне розпорядження підписав секретар Василь Продан.

Ольгу Обершт призначено з 19 квітня за підсумками засідання спільної відбіркової комісії. Працюватиме вона на громадських засадах.

Антикорупційна ініціатива ЄС ( EUACI), що є найбільшою програмою підтримки ЄС у сфері боротьби з корупцією в Україні, розпочала свою роботу в Чернівцях.

Про це на своїй сторінці у ФБ написала Olga Obersht.

Ще у жовтні 2018 року Чернівецька міська рада (в особі міського голови Олексія Каспрука) та Антикорупційна ініціатива ЄС (в особі очільниці EUACI в Україні Еки Ткешелашвілі) підписали Меморандум про співпрацю у впровадженні антикорупційних реформ. 

 Що це означає?

Чернівці – одне з п’яти міст України, які були обрані для імплементації концепту Міста Доброчесності. На підставі Меморандуму, Антикорупційна ініціатива ЄС сприятиме місцевому муніципалітету у залучені одного консультанта, який буде призначений радником міського голови для підтримки процесу трансформації. Консультант буде безпосередньо залучений до розробки плану доброчесності для міста, а також допоможе Чернівецькій міській раді координувати з EUACI ефективне впровадження антикорупційних інструментів. Консультативна допомога такого роду розглядалася як перехідний механізм, що веде до створення відділу доброчесності у місті.

Що було далі?
У лютому 2019 року було оголошено конкурс на посаду радника Чернівецького міського голови з питань прозорості, підзвітності та запобігання корупції (на громадських засадах). До консультанта Антикорупційна ініціатива ЄС висунула ряд вимог щодо знань, вмінь, навичок та кваліфікації.
Відбір кандидатів відбувався в три етапи. На другому етапі було 6 претендентів, двох з них я особисто знаю. 
 
Які результати?
 
19 квітня на посаду радника з питань прозорості, підзвітності та запобігання корупції (на громадських засадах) призначили мене. Далі очікую підписаного положення про радника з питань прозорості, підзвітності та запобігання корупції та технічного завдання від Антикорупційної ініціативи ЄС.
Відтак, вірю, що початок роботи Антикорупційної ініціативи ЄС в м. Чернівці сприятиме обмеженню корупційних ризиків та значно підвищить рівень прозорості. Чернівцям, як Місту Доброчесності, бути!

Фото з фейсбук-сторінки Ольги Обершт

1


КОМЕНТАРІ (4)

Красунечка! Просто чарівна красунечка! Прикраса мерії і її начальника. Що ще треба Продану? АсВальтових розумниць у нього і без того повно! Єдиний критерій кастингу пані радниця пройшла успішно! Вітаємо!

avatar

даст іст фанстіш!

19 квітня 2019 16:29

Тепер Оксана Продан зможе собі взяти серетарем А.Кучурана

avatar

суспільний швепс

21 квітня 2019 15:54

Карімова исходит желчью.))) 

avatar

Сева

21 квітня 2019 19:41

Мені цікаво ця жіночка з бруштином на шиї в  "антикорупційних" схемах продана теж задіяна?

avatar

123

22 квітня 2019 04:24