Олексій Коломієць: «Ці люди приїхали у ліс збирати підсніжники та гриби»

Олексій Коломієць: «Ці люди приїхали у ліс збирати підсніжники та гриби»

18.02.2014, 23:24

Чернівецький Автомайдан навідався до УДАІ та назвав винних у подіях 16 лютого. На сьогоднішню акцію зібралось близько 20 авто. Після того, як колона автомайданівців зробила черговий рейд містом, вони приїхали під будівлю Управління Державтоінспекції в Чернівецькій області, що знаходиться по вулиці Тореза.

Олексій Коломієць, координатор Автомайдану, звернувся до керівництва УДАІ, щоб вони вийшли, вислухали вимоги автомайданівців та висловити свою точку зору. В іншому разі, активісти влаштують безстроковий пікет, допоки їхня думка не буде взята до уваги. Про це BukNews повідомили у прес-службі ЧОО "УДАР Віталія Кличка"

Таким чином, відбулася відкрита зустріч Олексія Коломійця з Ігорем Доголічем, начальником управління ДАІ. Ще перебуваючи під будівлею Державтоінспекції Коломієць зазначив, що не вірить у те, що злочинний наказ віддавав саме Ігор Доголіч, бо переконаний, що це людина честі.

-          Сценарій цієї влади, зіграний у Києві з Булатовим, сьогодні застосовують на Буковині. Це злочинні дії цієї влади. Я впевнений, що на мою заяву щодо скоєння злочину дадуть відповідь, що люди, які стояли неподалік від нас і слідкували за нашими діями, були готовими у будь-яку мить виконати брудний наказ перевертнів у погонах, - збирали підсніжники чи гриби у лісі, - сказав координатор Автомайдану.

В свою чергу, начальник у правління ДАІ заперечив, що пастку для Автомайдану не міг підготувати підрозділ Державтоінспеції, так як у їхньому арсеналі навіть немає таких кнопок, які активісти показали йому як доказ:

-          Попри те, що у цей час я був у відпустці, це не означає, що я не знаю, що відбувається. Я роблю свої висновки з того, що бачив і того,що знаю. На кожній трасі, і у тому напрямку, що ви називали, зокрема, повинні бути пости. На п’ятьох постах, що були згадані, прив’язані два інспектори, тому що на постах є обладнання, техніка. У тому числі є ті знаряддя, які використовують для екстреної зупинки транспортного засобу. Однак міліція використовує для цього «йоржі», а таких кнопок, як показуєте ви, у нас в арсеналі немає. Звичайно, вона не береться з нікуди. Хтось це робить. Хоча це досить примітивна річ, яка виготовляється з заліза.

На запитання про те, чому машина ДАІ проїхала повз автомайданівців, коли було очевидно, що вони потребують допомоги, пан Доголіч відповів чітко і професійно – страшно. Молодому сержанту страшно зупинятись біля трьох машин, біля яких перебувають шестеро чи восьмеро людей. Більше того, це була темна пора доби. До того ж, за словами начальника ДАІ, є поняття особистої безпеки.

Попри спробу Ігоря Доголіча захистити свою структуру, присутні, які знаходились у залі, з обуренням намагалися закликати працівників міліції говорити правду. І, на превелике розчарування, міф про людину честі для Олексія Коломійця тут же розвінчався – всі вони грали той же сценарій. Сказано ж було – не важливо, є чи немає начальника на місці, він знає, що робиться.

Розуміючи, що розмова конструктиву немає, Олексій Коломієць зачитав вимоги Автомайдану, серед яких, зокрема, такі: оприлюднити організатора злочинного наказу, назвати прізвища посадових осіб та працівників ДАІ, які виконували це завдання та відсторонити цих працівників від посад до повного розслідування, назвати тих бандитів, з якими ДАІ проводило цю операцію.

Також координатор Автомайдану наголосив на тому, що вони продовжують організовувати рейди, які відтепер будуть більш масовими. 

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

тебя коломиец надо расстрелять как политиическую проститутку

avatar

морисон

19 лютого 2014 11:17