Олексій Коломієць поставив три крапки на міськраді, але пообіцяв ще показати безлад, який від чернівчан приховує ратуша (+відео)

Олексій Коломієць поставив три крапки на міськраді, але пообіцяв ще показати безлад, який від чернівчан приховує ратуша (+відео)

21.11.2013, 15:22

Член Ради Чернівецької міської організації ПП «УДАР В.Кличка» Олексій Коломієць повідомив під час прес-конференції, що його перед нею питали. Чи знову він говритиме про корупцію в Чернівецькій міській  раді.

- По міській раді я поставив поки три крапки, - почав свою прес-конференцію пан Коломієць. - Продовження буде. Незважаючи на те,що вони стараються приховат ті свої факти, які повинні знати чренівчани. Ми все одно їх моніторимо, знаємо. А зустрінемося наступного разу, щоб показати безлад у місті. Але сьогодні у нас тема, про корупційну складову в техногенній інспекції. 

Як повідомляє www.chas.cv.ua, після того, як Олексій Коломієць з УДАРу розкрив корупційні схеми в обласній інспекції техногенної безпеки у нього почалися проблеми. Вночі пограбували авто сина.

– Я не виключаю того, що це пов’язано з вчорашньою прес-конференцією, – говорить Олексій Коломієць. – Але може бути й випадковість. Якщо ні, то мені прямо натякають аби мовчав. Що ж, це вже пізно. Мовчати не буду. Тим паче, що Міністерська комісія з цих питань працює в області.
Кажуть, що у районах почали залякувати людей, причетних до викриття корупційних схем в інспекції. Переписують навіть графіки перевірок.
Також Олексія Коломійця запросили до обласної прокуратури.

1