Олексій Коломієць може стати головою «Української спілки Автомайдан»

Олексій Коломієць може стати головою «Української спілки Автомайдан»

25.11.2014, 13:13

Автомайданівці  України збиралися у Рівному минулого тижня. ГО «Автомайдан-Чернівці» також долучилася до участі у зборах.

Активісти обговорили найближчі плани на майбутнє. Зокрема, невдовзі відбудеться всеукраїнська акція, ініційована «Автомайданом», «Брат за брата».  Основна її мета – вимога надати усім добровольчим батальйонам статусу учасників АТО. Також автомайданівці вимагатимуть від керівництва АТО видати чіткий перелік територій, що є зоною АТО, із  зазначенням  відповідних календарних дат; додати до переліку необхідного військового спорядження кевларову каску, бронежилет відповідного класу, тепловізор, прилад нічного бачення, наколінники, налокітники, тактичні окуляри, нічний приціл, спальний мішок та каремат, розгрузочний жилет, плащ-накидку від дощу та тактичні рукавиці. Окрім того активісти вимагатимуть внести зміни до наказів щодо статусу військовополонених (які зараз перебувають у полоні).  Адже на сьогодні така категорія військових вважається дезертирами.

Разом з тим автомайданівці обговорили питання щодо діяльності «Української спілки Автомайдан» та можливих кандидатів на посаду нового голови спілки.

Згідно прийнятих на зборах рішень, головою Українського Автомайдану можуть стати голова  Автомайдану Вінниччини Таїса Гайда,  Дмитро Гайдуцький («Автомайдан-Тернопіль»), та Олексій Коломієць (голова ГО«Автомайдан-Чернівці»). Про це повідомляє прес-служба ГО«Автомайдан-Чернівці».

1