Олексій Каспрук не стане народним депутатом: 'Я залишаюся у Чернівцях!' (+відео)

Олексій Каспрук не стане народним депутатом: "Я залишаюся у Чернівцях!" (+відео)

29.10.2014, 17:27

Сьогодні , в переддень сесії міської ради, голова Чернівців провів традиційний брифінг, окресливши питання, які розглянуть депутати. За словами Олексія Каспрука, завтра обранці зупиняться на земельних питаннях, котрі голосувалися раніше та, не набравши певної кількості голосів, знімалися з розгляду. Саме тому на пропозицію депутата Кишлярука ці питання на сесії депутати розглянуть повторно.

Йтиметься, серед іншого, й про ринок «Буковинський», що розташований на розі вулиць Комарова – Щербанюка (Стасюка).

Міський голова каже, що цю земельну ділянку свого часу було надано для будівництва сучасного торгового центру, однак «власники не збираються цього робити, нема умов для торгуючих та для чернівчан»

Йтиметься й про початок опалювального сезону. Прикметно, що мер Чернівців знає про реальний стан справ з запуском тепла від самих чернівчан, тож ті керівники, котрі завчасно прозвітували про 100-відсоткову готовність, понесуть дисциплінарну відповідальність.

Зупинився Олексій Каспрук і на питанні водоканалу.

«Ситуація там не проста, на підприємство прийшов новий вольовий керівник, почав наводити порядок… А прийняті кадрові рішення викликали обурення окремих працівників…». Тож до міського голови надійшло звернення-скарга на керівника від частини колективу водоканалу. Міським головою створено комісію, в тому числі і за участі представника профспілки та ПАТ «Чернівціобленерго», з яким у комунального підприємства склалися непрості стосунки. Комісія розпочала роботу, а тим часом, вочевидь заради об’єктивних висновків, мер відсторонив від виконання обов’язків директора та головного інженера водоканалу.

Не обійшов міський голова і позачергових виборів Верховної ради. Він подякував мешканцям Чернівців, що підтримали команду прем’єр-міністра, в тому числі і його кандидатуру. Попередньо Олексія Каспрука обрано депутатом Верховної ради 8 скликання, і цей факт, за його ж словами, породжує чимало чуток та прогнозів. Мовляв, якщо Олексій Павлович піде до ВР – зрадить чернівчан, а не піде – отже, «взяв 2 мільйони». А ще, мовляв, говорять, що у нього є можливість на 5 років стати державною людиною, отримати пільги… « Я залишаюся у Чернівцях, - сказав пан Каспрук. – У мене є відповідальність перед чернівчанами, перед пам’яттю батька і перед самим собою. Позачергових виборів міського голови у Чернівцях не буде…»

Дорогі чернівчани!

Вельми вдячний вам за те, що не залишилися осторонь виборчого процесу, за вашу громадянську позицію і бажання впливати на власне майбутнє, на майбутнє нашої єдиної країни. Адже саме виборці є рушійним важелем суспільних змін.

Чернівчани засвідчили, що вболівають за Україну, обирають європейський шлях розвитку держави та вимагають прогресивного, дієздатного парламенту. Сьогодні перед народними обранцями стоять особливі завдання: захист територіальної цілісності України, збереження миру, впровадження економічних та політичних реформ, інтеграція нашої держави у Європейську спільноту. Не маю сумніву, що чернівецька громада зробила мудрий, зважений вибір і народні обранці будуть варті цієї високої довіри. Радий, що ми єдині у прагненні позитивних змін в країні та місті.

Слава Україні!

З повагою, міський голова Олексій Каспрук

Джерело: chas.cv.ua

1