Олексій Каспрук: 'Приватний власник має бути недоторканим!'

Олексій Каспрук: "Приватний власник має бути недоторканим!"

30.05.2013, 22:33

Юридичний відділ визнав, що на сьогоднішній день, на момент голосування ця земельна ділянка (7,5 гектарів землі, які належать ринку "Добробут") не належить місту. Про це повідомив голова фракції "Фронт змін" в міськраді Олексій Каспрук, в перерві під час сьогоднішньої сесії Чернівецької міської ради.

"По цій земельній ділянці (7,5 гектарів землі, які належать ринку "Добробут") йдуть судові справи. Ця земельна ділянка була викуплена в міста і мова йде про те, що місто має повернути міліони доларів за цю земельну ділянку, але в міста не має таких грошей. Тому ми виступаємо, щоб це питання було знято з розгляду поки не закінчаться судові справи, поки не буде вирішено міліони інших технічних питань. Юридичний відділ визнав що на сьогоднішній день, на момент голосування ця земельна ділянка не належить місту." - запевнив депутат міськради Каспрук.

"Треба робити все в межах чинного законодавства: озірваний судом договір купівлі продажу - повертаєм гроші підприємству - і тоді розпоряжаємось цією земельною ділянкою" - розяснив Олексій Каспрук.

 

Джерело відео: Буковинська правда

1