Олексій Каспрук просить Арсена Авакова взяти під контроль розслідування справи з неякісними бронежилетами

Олексій Каспрук просить Арсена Авакова взяти під контроль розслідування справи з неякісними бронежилетами

23.12.2014, 01:00

З метою недопущення подальшого затягування строків здійснення кримінального провадження, що відкрито за фактом закупівлі неякісних бронежилетів для бійців 8-го територіального батальйону, міський голова Олексій Каспрук звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням взяти під контроль розслідування цієї справи.

Звернуто увагу, що у грудні ц.р. для проведення експертизи у місці дислокації військових правоохоронцями за участю представників міської ради вилучено 28 згаданих бронежилетів, вилучення бронежилетів продовжується. Вжито також заходи для повернення коштів в сумі 305500 грн., сплачених за неякісні бронежилети.

Зокрема, постачальнику неякісних бронежилетів – приватному підприємцю Олександру Демчучену вручено претензію, однак зазначені кошти досі не повернуто.

Олексій Каспрук просить міністра внутрішніх справ врахувати, що вказане кримінальне впровадження набуло значного суспільного резонансу і потребує термінового закінчення розслідування, притягнення до відповідальності винних осіб та повернення коштів, які необхідно використати на потреби військових, що перебувають в зоні АТО.

1


КОМЕНТАРІ (2)

невдастся вам (видалено адміном) (видалено адміном) замяти і закрити кримінальне провадження !

так що ваші завуальйовані звернення в (видалено адміном) собі засуньте!

відповісте за все

avatar

(видалено адміном)

22 грудня 2014 23:29

Каспрук обратился к вору в законе порешать вопрос?

avatar

гепа+музычко

23 грудня 2014 23:43