Олег Тягнибок у Чернівцях порушував закон

Олег Тягнибок у Чернівцях порушував закон

12.03.2019, 21:47

Олег Тягнибок агітував за одного з кандидатів у Президенти в приміщенні Чернівецької міської ради, що заборонено законодавством

Народний депутат України, Голова депутатської фракції Всеукраїнське об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок приїхав у Чернівці. Він провів зустріч у Чернівецькій міській раді. Там він розповідав про пункти програми кандидата в Президенти Руслана Кошулинського, розказував його біографію та закликав голосувати за цього кандидата.

Про це повідомляє ТРК "Буковина".

Після заходу представники громадянської мережі «Опора» написали заяву на народного депутата. У заяві вони вказали, що він агітував у приміщенні міської ради, що заборонено Законом України «Про вибори Президента України». Заяву зареєстрували, це нам повідомила спеціалістка відділу зв’язків з громадськістю ГУНП Чернівецької області Тетяна Андрійчук.

1


КОМЕНТАРІ (4)

То хто власне порушував закон? Заступник облради Мельничук, який в робочий час супроводжував свого босса? Чи все ж таки грантожер  Т.Прокоп (опоро-чесно-татарчучко-децентралізатор) за сприяння друзів- кєнтів грантожерів Волошин-Гришин-Грищук з (чи то ТРК Буковина, чи то Суспільно-Аласанієво-ВадьоМіський ТБ)? Сюжетик мутний.

avatar

КучуранОбершт

12 березня 2019 23:05

     Я НЕОДНОКРАТНО (5 РАЗ!) обращался к М. Волошину и О. Гришин-Грищук по поводу судебного разбирательства в Первомайском районном суде у нас в Черновцах против газовиков. Просил на СУСПІЛЬНОМУ ПРЕДАТЬ ОГЛАСКЕ БЕСПРЕДЕЛ ГАЗОВИКОВ и СУДЕБНУЮ БОРЬБУ 26-ти Позывачив против Черновицких марионеток Фирташа.  Но, эти молодые підлабузники власти НИЧЕМ НЕ ЛУЧШЕ прежнего гендиректора ТРК "БУКОВИНА" Л. ГОДНЮК. Что Годнюк, что новое молодое руководство за наши деньги (налоги) и неплохую зарплату (около 20000 грн/месяц, несчитая премии) "ПАШУТ" ЛИШЬ НА ВЛАСТЬ!!!

      Да, быстро курвятся молодые "активисты", усаживаясь во властные кресла! 

Дополнения: 

     Собственно говоря, Гришин-Грищук, стала марионеткой власти ещё 4 года назад, когда её назначили нанальником управления по работе с молодёжью ОДА. Кстати, само управление создали именно для неё! А Волошин, ТИПА БЫВШИЙ АКТИВИСТ, кроме пиара самого себя, НИКОМУ И НИЧЕМ НЕ ПОМОГ, ни раньше, ни сейчас! 

                                 ВОТ ТАК!

     Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина (095-474-37-54)

 

avatar

Правозащитник

13 березня 2019 00:30

Пане Тарас, Тягнибок не є "героєм мого роману", але не шукайте "чорної кішки в темній кімнаті", не створюйте видимості "діяльності", пане "контролер". Дивіться, юначе, на БПП, РПЛ і других "крутяків". Руки геть від Свободи! 

avatar

Юрій

13 березня 2019 09:02

Пане Прокоп, а свого політичного кумира Бурбака, в подібній ситуації, теж би так розкатали?

avatar

ФН

13 березня 2019 09:29